- TENKTE BARE PÅ Å TISSE: Stine Terese Julseths var så nervøs før dommerslakt i onsdagens "X Factor" at hun tenkte mer på toalettet enn sang før auditionen. Foto: TV 2
- TENKTE BARE PÅ Å TISSE: Stine Terese Julseths var så nervøs før dommerslakt i onsdagens "X Factor" at hun tenkte mer på toalettet enn sang før auditionen. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg tenkte bare på å tisse

Nervene truet med å ødelegge alt da Stine Therese stod ansikt til ansikt med Jan Fredrik Karlsen.

SEHER.NO: Etter at de innledende rundene er over, står de tre "X Factor"-dommerne i kveld overfor tøffe valg når hver av dem skal luke bort fire deltagere før finalerundene starter.

Mens Peter Peters har ansvaret for artistene som er yngre enn 25 år og Mira Craig feller dom over gruppene, blir det opp til Jan Fredrik Karlsen å bedømme artistene som er over 25.

Stavanger-jenta Stine Terese Julseth (25) innrømmer at nervene stod i i helspenn før hun skulle fremføre sangen "Georgia On My Mind".

 - Jan Fredrik ga oss en pep-talk før vi skulle inn, men etter hvert som jeg hørte hvor bra de som sang før meg var, ble jeg mer og mer nervøs. Jeg tenkte bare på å tisse, og tror jeg gikk på do fire ganger før jeg skulle inn, sier hun til Seher.no.

Julseth hevder hun knapt husker hva Jan Fredrik sa til henne etter endt dyst, men er likevel fornøyd med innsatsen på scenen.

- Jeg var redd for å bli slaktet, men men da jeg først kom på scenen, følte jeg det gikk bra. Jeg får alltid nerver før jeg skal opptre, men jeg tror aldri jeg har vært så nervøs, sier hun.

Nå håper 25-åringen - som til daglig jobber i butikk - at "X Factor"-innsatsen kan bidra til å oppfylle drømmen om platekontrakt.

Og Julseth hevder hun har lært mye av møtet med Jan Fredrik Karlsen.

- Det beste rådet jeg fikk var hvordan jeg må synge mer ut til publikum. Han er en fantastisk fyr, sier hun til Seher.no.

"X Factor" ser du på TV 2 onsdag kl 20.00.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fy f... og hun er bare 16 år!