GODE VENNER: Mange spekulerte i om Daniel og Charlotte skulle finne kjærligheten på gården, men spekulasjonen ble raskt avfeid gjennom søndagens avsløring om at han er homofil.
GODE VENNER: Mange spekulerte i om Daniel og Charlotte skulle finne kjærligheten på gården, men spekulasjonen ble raskt avfeid gjennom søndagens avsløring om at han er homofil.Vis mer

- Jeg tenkte bare «nå har jeg innsett at jeg må si det»

Den hjemsendte «Farmen»-deltageren om romanse-spekulasjonene. Søndag sto han fram som homofil.

SEOGHØR.NO: I søndagens «Farmen» ble det klart at det er Daniel Godø (22) som må forlate Li gård på Tangen i Hedmark, etter at ungguttene tapte tvekampen mot Magnus Melkeraaen (28). To tvekamper på like mange uker ble dermed for mye for den vanligvis svært så blide 22-åringen.

Daniel tok imidlertid ikke nederlaget spesielt tungt.

- Jeg var innstilt på det og var forsåvidt sikker på at jeg skulle tape. Jeg var veldig klar for å ryke, så det føltes egentlig bra. Det verste var det øyeblikket der de andre jublet over at Magnus skulle tilbake på gården, det må jeg innrømme at var litt bittert, forteller den hjemsendte «Farmen»-deltageren til Seoghør.no.

- Jeg bare måtte si det

Den siste uka er det mange som har spekulert i om det er en romanse i gjære mellom Daniel og Charlotte Thøgersen (25). Stor oppmerksomhet fikk dermed Daniel da han i søndagens episode fortalte de andre deltagerne at han er homofil.

Søndag ga Daniel uttrykk for at han hadde blitt enda sikrere på legningen sin etter å ha blitt kjent med nettopp Charlotte.

- På hvilken måte?

- Det er litt vanskelig å forstå seg på, men jeg falt aldri skikkelig for henne. Jeg tenkte bare «nå har jeg innsett at jeg må si det».

- Sykt glad

Han innrømmer at han brukte lang tid før han turte å fortelle de andre om sin legning.

- Jeg sa til Charlotte ganske tidlig at jeg hadde noe jeg ville si til henne, men at jeg ikke ville si det før i uke fire eller fem. Jeg syntes det var veldig vanskelig å prate om. Til slutt, i uke to, tenkte jeg at jeg bare måtte si det.

- Hvordan var reaksjonen til Charlotte, synes du?

- Hun ble sykt glad! Dette ga mening for dem alle, og jeg tror de syntes det var stas, mener han.

Neste Farmen-episode ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri stukket henne i ryggen