KJEMPET MOT TÅRENE: - Jeg tenkte bare "ikke gråt", sa Robbie Williams etter den følelsesladete gjenforeningen med Gary Barlow (t.h.) og resten av Take That i London torsdag Foto: AP
KJEMPET MOT TÅRENE: - Jeg tenkte bare "ikke gråt", sa Robbie Williams etter den følelsesladete gjenforeningen med Gary Barlow (t.h.) og resten av Take That i London torsdag Foto: AP Vis mer

- Jeg tenkte bare "ikke gråt"

Følelsesladet gjenforening mellom Robbie Williams og Take That torsdag.

SEHER.NO: Helt siden 90-talls bandet Take That - kjent for hits som "Back for Good" og "Everything Changes" - gjorde comeback i 2006, har spekulasjonene rast om Robbie Williams (35) igjen ville opptre med sine gamle kamerater.

Williams som forlot bandet i 1995 for å satse på en solokarriere, har blitt en av Europas mest populære artister og har solgt millioner av plater takket være slagere som "Angels" og "Rock DJ".

Etter flere falske rykter om en gjenforening, kunne fansen endelig slippe jubelen løs torsdag, da Williams stilte på scenen i Royal Albert Hall i London sammen med Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald.

- Jeg tenkte bare "ikke gråt," sa Robbie Williams til Daily Mail etter den følelsladete gjenforeningen på gallaforestillingen til inntekt for veldedighetsorganisasjonen "Children In Need".

Men til tilskuernes store skuffelse, ble det ikke noen duett mellom Take That og Robbie torsdag.

Etter å ha presentert Robbie som en "gammel venn", forlot Take That -gutta stjernen på scenen, hvor han fremførte to av sine egne sanger, "Bodies" og "You Know Me".

Både Robbie og Take That sang imidlertid sammen med alle de andre artistene på avslutningsnummeret, som var Beatles-sangen "Hey Jude".

Etter det sterke øyeblikket, hintet Robbie tydeligere enn noen gang om at han er klar for også å synge sammen med Take That snart.
 
- Jeg har bare kjærlighet for disse guttene. Vi vil spare det til noe spesielt, uansett hva det er, sier han til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Robbie får totalslakt