MÅTTE DELE ROM: Eks-samboerne Rune Gammelsether og Ida Gran måtte dele rom fra dag en da de sjekket inn på Paradise Hotel. Det var ikke alltid like enkelt, ifølge de to... Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
MÅTTE DELE ROM: Eks-samboerne Rune Gammelsether og Ida Gran måtte dele rom fra dag en da de sjekket inn på Paradise Hotel. Det var ikke alltid like enkelt, ifølge de to... Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.Vis mer

- Jeg tenkte bare "å faen"

Ida dro til Paradise for å kom bort fra Rune, og så skjedde dette...

SEHER.NO: - Jeg tenkte bare "å faen". Jeg dro på "Paradise Hotel" for å komme bort fra Rune, det var ikke planen å møte ham her, sier Ida Gran (21) til Seher.no.

Som Seher.no tidligere har kunnet avsløre, er Idas eks-samboer Rune Gammelsether (25) blant årets Paradise-deltakere.

Men Paradise-paret, som ble tvunget til å dele rom fra første episode har ikke bare gode minner sammen.

Til TV-kameraene fortalte Rune at en eks-kjæreste av ham hadde ligget med en av hans kamerater. Nå bekrefter Ida at dette var henne.

- Det var en spontan greie, som skjedde noen måneder etter at det var slutt mellom meg og Rune. Mer vil jeg ikke si om det, sier hun til Seher.no

Forsuret tonen

Selv om episoden skjedde etter at han og Ida hadde skilt lag, legger ikke Rune skjul på at episoden forsuret tonen mellom de to eks-kjærestene på hotellet.

- Jeg måtte legge litt lokk på gryta, og holdt nok litt igjen. Men jeg tror jeg klarte meg bedre enn Ida ville gjort. Hadde det vært jeg som hadde ligget med en av venninnene hennes, tror jeg hun hadde reist hjem etter to dager, sier han til Seher.no.

Idag har de to eks-kjærestene bare sporadisk kontakt, ifølge Rune. Ida tror at også hun ville hatt en enklere tilværelse på "Paradise" uten selskap av eks-kjæresten.

- Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, men skulle jeg reist på "Paradise Hotel" igjen, ville jeg helst dratt uten ham. Det var vanskelig for meg å være meg selv, sier hun.

Kysset på fest

I tillegg til eks-samboeren, møtte Rune også glamourmodellen Noor Kamil på "Paradise Hotel" - som han tidligere har kysset på fest i Oslo.

Men ifølge Rune var det langt i fra like problematisk å møte Noor som Ida.

- Noor og jeg har kysset ved to anledninger, det var ikke mer enn det, hevder han.

Noor Kamil - som hadde invitert Rune på fest før hun dro avgårde til "Paradise Hotel"- legger imidlertid ikke skjul på at hun har sansen for den barske mjøndølingen.

- Han er en veldig flørtete fyr, som vet hva han skal si. Men jeg har ikke noe kontakt med Rune i dag, sier hun til Seher.no.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Går rett fra senga til vannet