- Jeg tenkte bare «å faen»

Utstemte Robinson-Cecilie begynte å pakke sakene allerede før øyrådet....

RØK UT: Cecilie Felice Westgård hevder hun ikke ble overrasket da hun søndag ble stemt ut av TV3-serien «Robinsonekspedisjonen». Her er hun med programleder Christer Falck. Foto: TV3
RØK UT: Cecilie Felice Westgård hevder hun ikke ble overrasket da hun søndag ble stemt ut av TV3-serien «Robinsonekspedisjonen». Her er hun med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Elverumsjenta Cecilie Felice Westgård hevder søndagens hjemsendelse fra realityserien «Robinson-ekspedisjonen» ikke kom som noen overraskelse på henne.

- Jeg fikk klar beskjed på forhånd at mange ville stemme på meg. Mitt eneste håp var at Stian hadde vært med i avstemningen, fordi flere nok ville ha stemt på ham, men slik gikk det ikke, sier hun til Seher.no.

Da alliansepartnerene Stian Alexander Schie og David Sandem tidligere i episoden skulle gjøre opp om seieren i ukens Robinsonkamp, valgte David å gi bort triumfen - og immunitet i øyrådet - til sin gode venn.

- Jeg tenkte bare «å faen» da jeg så det, og skjønte allerde da at jeg stod i stor fare for å ryke ut. Men det viser bare hvor snill David er, jeg tror aldri Stian hadde gjort det samme for ham i en kappestrid, sier hun til Seher.no.

Forberedt på å reise

Cecilie - som til daglig jobber som kranfører og modell - hevder hun tok avstemmingen i øyrådet med et smil, fordi hun i over en dag mentalt hadde forberedt seg på å reise hjem.

- Jeg fikk klar beskjed om at de andre planla å stemme meg hjem. Da avgjørelsen falt, var jeg bare glad for å reise, for jeg var svimmel av dehydrering og lite mat.

- Jeg gikk vel ned seks kilo tilsammen på øya, men heldigvis kom jeg raskt til hektene igjen.

Etter at hun kom hjem fra «Robinsonekspedisjonen» har Cecilie Felice vært travelt opptatt med jobbing både i heisekrana og foran kamera.

Ikke tid til kjæreste
Så hektiske har dagene vært, at hun ikke har rukket å svare på mange av frierbrevene som har rent inn etter TV-debuten.

- Jeg er singel og trives med det. Noe kjæreste har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg var forberedt på at det ville komme en del henvendelser etter «Robinson», men de må nok regne med å bli skuffet til, sier hun og ler.

Cecilie Felice utelukker imidlertid ikke at hun dukker opp på TV igjen.

- Jeg kunne tenke meg å være med i en realityserie igjen, og er åpen for alle tilbud, bortsett fra «Paradise Hotel». Det er ikke min stil, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg tenkte «Din idiot! Du har jo dame!»