- Jeg tenkte at jeg aldri får komme tilbake

Harald Rønneberg da han oppdaget hva Thomas Numme ville tvinge ham til å gjøre.

SEOGHØR.NO: «Allsang på grensen»-publikummet fikk seg en overraskelse tidligere i august, da «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg plutselig dukket opp på scenen.

«Senkveld»-kollega Thomas hadde nemlig bestemt seg for å utføre en såkalt «practical joke» på kompisen, og fortalte ham cirka to timer før innspillingsstart at han skulle lede hele «Allsang på Grensen»-showet sammen med programleder Katrine Moholt (40).

Som åpningsnummer sang Harald for full hals sammen med Moholt, og fra scenen fortalte han videre om hvor stor stjerne han er blitt i Halden by. Han rakk også å avduke et bilde av seg selv.

Se video øverst i artikkelen!

Fryktet reaksjonene

Da Seoghør.no møtte duoen på TV 2s høstlansering la ikke Rønneberg skjul på at han var nervøs for hva haldenserne ville synes.

- Jeg tenkte at jeg aldri får komme tilbake. Jeg tenkte også at «dette er siste gang jeg besøker Halden». Jeg var redd for at det skulle bli slutt på at folk så meg som «han uhøytidelige Rønneberg».

Se hvordan det gikk da Se og Hør tente på Senkveld-gutta:

Før han ga seg på scenen, fikk han med seg hele publikum på regla «Gi meg en H, gi meg en A, gi meg en R, gi meg en A, gi meg en L, gi meg en D. Hva blir det?», til latter fra tilskuerne.

Ny serie

Innslaget er en del av et fast nytt innslag kalt «Senkveld surprise», hvor programlederne må bryne seg på en utfordring på kort varsel.

- Det går ganske kort tid fra man får vite hva man skal gjøre til man må i aksjon. Det liker ikke jeg, fordi jeg liker å ha kontroll sier Thomas Numme til Seoghør.no.

Begge lover imidlertid å gi alt i utfordringene.

- Alle årene med «Senkveld» har bare vært en oppvarming til dette, sier han med et smil.

LES OGSÅ: «Senkveld» kuppet «Allsang på grensen»