Helene Olafsen skal lede Idrettsagallaen med Atle Pettersen:

- Jeg tenkte at de må være gærne som spør meg

For halvannet år siden så fremtiden mørk ut. Den beskjedne snowboarderen ante ikke at hun skulle bli en ny TV-favoritt!

PROGRAMLEDERDEBUT: Helene Olafsen gleder seg til å lede NRKs sending fra Idrettsgallaen sammen med Atle Pettersen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
PROGRAMLEDERDEBUT: Helene Olafsen gleder seg til å lede NRKs sending fra Idrettsgallaen sammen med Atle Pettersen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I april tok Helene Olafsen (27) Norge med storm etter at hun knuste den ene rekorden etter den andre i «Mesternes mester» og kom på 2. plass med hårfin margin.

Et halvt år senere gikk den folkekjære stjernen til topps i finalen av «Skal vi danse».

I en av de siste episodene ble hun dessuten overrasket med tittelen «Årets ærespris» av sine gamle venner i Snowboardforbundet for å ha vært et glimrende forbilde for mange.

Programlederdebut

Og oppturen stopper ikke der.

Denne helgen debuterer hun som programleder – sammen med «Beat for Beat»-stjernen Atle Pettersen (28) – for selveste «Idrettsgallaen».

– Det er virkelig gøy at NRK spurte, men jeg tenkte jo at de må være gærne som spør meg. Heldigvis liker jeg galskap, sier Helene til NRK.

Helene forklarer at det ligger mye hardt arbeid og store forberedelser i forkant av den prestisjetunge jobben.

– Det er mange elementer som skal på plass. Vi har mange ideer, så det blir gøy å se hvordan resultatet blir til slutt, forteller Helene til Se og Hør.

– Vi prøver å sette vårt personlige preg på gallaen, så jeg kan love noen ting som aldri har blitt gjort der før! Jeg trives godt med arbeidsoppgavene og redaksjonen i NRK, forsikrer den uredde idrettsstjernen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer