- Jeg tenkte «aldri i verden»

Gunnvor var skeptisk til Jan Thomas.

Publisert

SEOGHØR.NO: Gunnvor Halmøy (47) ble påmeldt til «Bli ny» av datteren Ida Halmøy (25). Da Se og Hør ringte med beskjeden om at hun var valgt ut, var hennes første instinkt å si nei.

- Aldri i verden, tenkte jeg først. Datteren min jublet derimot, og vennene mine oppfordret meg til å si ja. Det er jo en vanvittig mulighet, forteller fysioterapeuten fra Trondheim.

Når hun kommer til Jan Thomas Studio, er hun glad for at hun valgte å ta sjansen.

- Jeg tror dette vil gi meg det puffet bak jeg trenger, forteller hun.

Jan Thomas (48) ser mye potensial i trebarnsmoren, som i likhet med ham selv nylig er blitt singel.

– Velkommen i klubben. Det må vi gjøre noe med! Det er på tide med en ny start, fastslår kjendisstylisten i videoen du kan se øverst i saken.

HÅRFIN BEHANDLING: Camilla Olsen på Jan Thomas Studio farger Gunnvors hår i en rødlig nyanse, før hun blir klippet betydelig kortere.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
HÅRFIN BEHANDLING: Camilla Olsen på Jan Thomas Studio farger Gunnvors hår i en rødlig nyanse, før hun blir klippet betydelig kortere. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Stilmessig er du i ingenmannsland. Jeg vil få frem kvinnen i deg. Du skal bli kul, sexy og rampete. Når vi er ferdige med deg, vil jeg at du skal tenke «WOW, er det mulig», forteller Jan Thomas før han setter i gang teamet sitt

Teamet på Jan Thomas Studio setter i gang forvandlingen. Håret skal klippes og farges i en varm nyanse.

- Jeg kjenner jeg er inspirert allerede. Jan Thomas har tent en gnist i meg. Jeg vil skjerpe meg, sier Gunnvor mens fargen virker.

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

BLIKK FOR DETALJER: Gunnvors bryn blir farget og formet.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
BLIKK FOR DETALJER: Gunnvors bryn blir farget og formet. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis merBrynene blir farget og formet, før det legges profesjonell sminke. Så kles hun opp i en myk bomullskjole og en trendy cape.

Se forvandlingen fra start til slutt øverst i saken!

– Hun er så pen at jeg blir helt forelsket, sukker Jan Thomas når han ser fysioterapauten posere for fotografen i Slottsparken.

NY STIL: – Du har fått en klipp som kan styles på mange måter. Nå har jeg gått inn og rufset det til, forklarer Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NY STIL: – Du har fått en klipp som kan styles på mange måter. Nå har jeg gått inn og rufset det til, forklarer Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis merEtterpå er det på tide å oppsummere dagen.

- Du har en jobb der du hjelper andre, og da kan man ofte glemme seg litt. Hva var det største sjokket i dag? spør kjendisstylisten.

- Hårfargen! Jeg synes det så veldig knall ut til å begynne med. Men det ble bedre da det ble stylet litt, forsikrer Gunnvor, som møter forståelse hos kjendisstylisten.

- En slik dag er jo litt skummel. Man går gjennom en prosess. Vi fjerner alt, så sitter du foran speilet med ny hårfarge, ingen sminke, altfor mørke bryn. Hvis ikke sminken er på plass, virker håret fremmed.

FEIENDE FLOTT: – Dette kan absolutt være meg, sier Gunnvor etter å ha blitt kledd opp i kjole og cape fra by Malene
Birger, smykke fra Guess og sko fra Givenchy. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FEIENDE FLOTT: – Dette kan absolutt være meg, sier Gunnvor etter å ha blitt kledd opp i kjole og cape fra by Malene Birger, smykke fra Guess og sko fra Givenchy. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer- Hva blir responsen hjemme? lurer Jan Thomas.

- Jeg tror de synes at jeg ble fin. Det føles bra – dette kan absolutt være meg, smiler Gunvor, som tror også datteren blir fornøyd.

- Det var nok noe sånt hun håpet på da hun meldte meg på!

Les hele reportasjen med Gunnvor (47) i ukens Se og Hør - i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Jan Thomas: - Du er den mest sexy 60-åringen jeg har sett!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer