<strong>DANSEKLAR:</strong> - Jeg har litt bedre tid enn før. Jeg har jo hatt permisjon en tid nå. Det var vel egentlig hele pakka som stemte denne gangen, forteller «Skal vi danse»-klare Kari Traa til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DANSEKLAR: - Jeg har litt bedre tid enn før. Jeg har jo hatt permisjon en tid nå. Det var vel egentlig hele pakka som stemte denne gangen, forteller «Skal vi danse»-klare Kari Traa til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer

- Jeg tenkte å komme i form etter fødselen

Den tidligere idrettsstjernen er fast bestemt på å gå ned noen kilo... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: I oktober i fjor ble det kjent at den tidligere skistjernen Kari Traa (37) og ekstremsportutøveren Lars Haukom hadde fått sitt første barn sammen. Nå, nesten ett år etter at hun ble mamma til den lille jenta, er det klart at Traa er en av ti kjendiser som skal delta i høstens «Skal vi danse» på TV 2.

Det ser 37-åringen frem til.

- Det tror jeg at blir kjempegøy. Vi har hatt noen dager sammen nå, og det blir bare bedre og bedre for hver dag som går.  Jeg har vent meg litt til tanken på at jeg skal være med i «Skal vi danse» nå, så det ser lovende ut så langt, forteller den nesten alltid blide jenta til Seher.no.

Til Seher.no legger ikke Kari Traa skjul på at det ikke var spesielt vanskelig å takke ja da dansetilbudet dukket opp.

- Nei, det var ikke det. Jeg tenkte at jeg skulle komme i form etter en fødsel, og at jeg skulle begynne å trene litt. Med «Skal vi danse» har jeg liksom et mål og trene mot. Det er liksom litt lettere enn å trene bare for å få vekk noe fett og slikt. Jeg har jo aldri danset sånn skikkelig, så å få en privat trener på heltid - det er luksus. Jeg blir jæskla god å danse tror jeg, sier hun lattermildt.

- Så det var altså fødselen i fjor som var grunnen til at du valgte å takke ja?

- Ja, til en viss grad var det slik. Og at jeg har litt bedre tid enn før. Jeg har jo hatt permisjon en tid nå. Det var vel egentlig hele pakka som stemte denne gangen, forteller Kari Traa til seher.no.

Dansepartneren hennes, Egor Filipenko, er storfornøyd med å ende opp med nettopp kari Traa.

- Det er strålende. Hun er sjarmerende, alltid blid og det går litt utover meg også. Når hun smiler, så smiler jeg. Jeg tror vi kommer til å smile masse, mener Filipenko.

Nevnte Kari Traa konkurrerer mot Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen og Rune Larsen i årets «Skal vi danse».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De som kjenner meg blir veldig såret  

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:9852]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer