«Farmen»-Nils:

- Jeg tenkte: «Å faen»

Nils Kvalvik skulle bare bore et hull i en tilhenger for å montere en lykt. Så smalt det skikkelig.

BRUTALT: Slik ser øyet til Nils Kvalvik ut etter at boret er fjernet. Foto: Privat
BRUTALT: Slik ser øyet til Nils Kvalvik ut etter at boret er fjernet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finnmarkingen Nils Kvalvik (41) har gjort seg svært bemerket i «Farmen»-sammenheng de siste par årene. I 2020 tok han en for laget og reiste hjem fra gården etter at en gruppe deltakere ble fersket i å forlate området der innspillingen foregikk.

Deltakerne oppsøkte mennesker i nærheten og fikk servert alkohol, noe som førte til en skikkelig oppvask i produksjonen - ikke minst fordi coronaviruset hadde slått til for fullt, og fordi nærkontakt med andre mennesker dermed var strengt forbudt.

Året etter var Kvalvik igjen å se på TV, denne gangen i sidekonkurransen «Torpet». Der brøt han reglene igjen, og ble kastet hodestups ut av produksjonen for andre gang på ett år.

Bor satt fast i øyet

I år bivåner Kvalvik det som skjer i «Farmen» godt plassert i sofaen hjemme i Finnmark. Det betyr likevel ikke at dramaet stopper der. Tirsdag denne uka opplevde han nemlig noe som satte et virkelig støkk i ham - der bare flaks gjorde at han ikke er blind på sitt høyre øye.

- I jobbsammenheng er man jo så flink til å bruke verneutstyr når man bør bruke det, men hjemme føler man liksom at man er en supermann, sier han til Se og Hør.

SENDT HJEM: Nils Kvalvik ble kastet ut fra «Torpet» i 2021. Det sjokkerte de andre deltakerne, også Mohammed Sarmadawy. Foto: Alex Iversen / TV 2
SENDT HJEM: Nils Kvalvik ble kastet ut fra «Torpet» i 2021. Det sjokkerte de andre deltakerne, også Mohammed Sarmadawy. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Kvalvik skulle bore et hull i en tilhenger for å montere ei lykt. Eks-«Farmen»-deltakeren rakk nesten ikke engang tenke før boret knakk og føyk som et prosjektil rett inn i det høyre øyet hans.

Der satt det bom fast.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg måtte sette meg i bilen å kjøre til legekontoret med et bor stikkende ut av øyet. Jeg gikk bort til skranken og sa at jeg hadde fått noe i øyet, men hun som satt der tittet ikke opp engang. Hun spurte bare hva fødselsnummeret mitt var. Da hun så opp, skjønte hun med én gang at jeg trengte øyeblikkelig hjelp, forteller han til Se og Hør.

- Skikkelig flaks

Hjelp fikk han, og boret ble fjernet ved at legene skrapet det ut med en skalpell. Dagen etter, når Se og Hør snakker med Kvalvik, er han på vei til Alta for en ekstra sjekk.

Legene er nemlig usikre på om de har fått ut alle biter fra øyet.

ROMANSE: Det tok ikke lange tiden før deltakerne på årets Farmen kunne avsløre de første Farmen-flørtene. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

Han priser seg lykkelig for at det gikk så bra som det gjorde.

- Jeg hadde skikkelig flaks, for det er ikke snakk om mange millimeterne før jeg ville tatt synet her. Det var virkelig en tankevekker.

- Jævlig hodepine

- Så hvordan føler du deg i dag?

- Synet mitt er ganske «blurry», og jeg har jævlig hodepine. Selve øyet er ganske «neddopet», men man har jo ikke så mye nerver i øynene. Det er egentlig i øyelokket jeg har mest smerter, bedyrer Kvalvik.

EXIT 1: Nils Kvalvik tok en for laget og reiste hjem fra «Farmen» i fjor 2020. Her sammen med Wiktoria Rønning. Foto: TV 2
EXIT 1: Nils Kvalvik tok en for laget og reiste hjem fra «Farmen» i fjor 2020. Her sammen med Wiktoria Rønning. Foto: TV 2 Vis mer

- Hva tenkte du da det gikk opp for deg hva som hadde skjedd?

- Jeg tenkte: «Åh faen». Men nå etterpå synes jeg det aller verste er at jakten kanskje går i vasken. Vi snakker jo siktøyet mitt! Men jeg får vel dommen hos legen i dag, fastlår Kvalvik, som legger til at kona Anne Lise ble svært bekymret da hun fikk se hva som hadde skjedd.

- Hun ble kvalm da hun så meg, rett og slett fysisk uvel, sier den tidligere «Farmen»-deltakeren med et smil.

TRAMPER: Det ble dramatisk på Farmen da en av kuene går til angrep på gårdshunden. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

LES OGSÅ: - Det skjedde ganske plutselig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer