- Jeg tenker på pappa hver eneste dag

Evan Olav Ross tatoverte venstrearmen for å bearbeide farens død.

<strong>NORGESTATOVERING:</strong> Evan Olav Ross er glad i tatoveringer, og sier til Se og Hør at han nå har skaffet seg en tatovering av sin avdøde far Arne Næss' navn sammen med et vikingskip for å minnes ham.  Foto: All Over Press
NORGESTATOVERING: Evan Olav Ross er glad i tatoveringer, og sier til Se og Hør at han nå har skaffet seg en tatovering av sin avdøde far Arne Næss' navn sammen med et vikingskip for å minnes ham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Arne Næss (67) døde i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004 har sønnen Evan Olav Ross (22) slitt med stort savn etter faren, og har tatovert farens navn over et vikingskip for å hedre ham.

- Jeg tenker på pappa hver eneste dag og savner ham ofte. Derfor har jeg dedikert min venstre arm til ham. I tillegg til navnet hans har jeg fått tatovert et vikingskip. Pappa elsket vikinger, sier Evan i et intervju med Se og Hør.

Arne Næss tok ofte sønnene med på Norgesferie, og barna hans har etterhvert knyttet sterke bånd til farens hjemland.

- Pappa tok oss med på Norgesferie hver eneste sommer, så vi har mange gode minner herfra. Nå drømmer jeg om å kjøpe et sted sammen med broren min Ross Arne. Enten i Oslo, eller på en øy. Jeg elsker livet i Norge, sier han til Se og Hør. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beckham på surfetur med hele familien  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer