- Jeg tenker på pappa hele tiden

Fotball-legenden Svein «Matta» Mathisens død preger fortsatt sønnen Jesper.

TETT FORHOLD: Start-spilleren Jesper Mathisen sier til VG at han fortsatt er sterkt preget av sin berømte far Svein Mathisens bortgang tidligere i år. Foto: Scanpix
TETT FORHOLD: Start-spilleren Jesper Mathisen sier til VG at han fortsatt er sterkt preget av sin berømte far Svein Mathisens bortgang tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sønnen til den norske fotball-legenden Svein «Matta» Mathisen - Jesper Mathisen (24) - sier til VG at han fortsatt er sterkt preget av farens bortgang 27. januar i år.

Svein Mathisen - som ble 58 år gammel - døde etter å ha kjempet mot sin kreftsykdom i lang tid.

- Jeg tenker på pappa absolutt hele tiden. Vi snakket om alt sammen. Nå føles det til tider som jeg ikke har noen å snakke med lenger. Savnet er enormt.

Jesper - som selv spiller på Start - avslører også at han har blitt oppringt av anonyme personer, som hetser ham på telefonen.

- De sier jeg er Start-spiller bare på grunn av pappa. At det er han som har sørget for at jeg kan spille for klubben.

- Jeg synes synd på de som ringer. Det er ille at noen synker så lavt. Hvis noen ringer og klager på spillet, så må jeg bare akseptere det,. Men det er ikke bra at de blander inn pappa. Det gjør meg forbanna, sier Jesper Mathisen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sitter her og griner litt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer