DRØMMEPARET: Skiskytterparet Liv Grete og Raphael giftet seg i 2000. Foto: SCANPIX
DRØMMEPARET: Skiskytterparet Liv Grete og Raphael giftet seg i 2000. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg tenker på Liv Grete og barna

NRK-kommentator Jon Herwig Carlsen er forferdet over sjokknyheten om at Raphael Poirée er alvorlig skadd.

SEHER.NO: Ondag kom sjokknyheten om at det hadde gått galt for Raphael Poirée (35), da den tidligere skiskytterstjernen ble skadd i en ulykke med en firehjuling hjemme i Eikelandsosen i Hordaland.

Ifølge Dagbladet skal han ha kjørt seg fast i en snøfonn, for så ha fått kjøretøyet over seg. Den ene datteren skal ha vært med på ferden. Poiree ble fraktet til Haukeland sykehus med alvorlige ryggskader.

- Jeg reagerte med forferdelse. Tankene går også til Liv Grete og de tre barna, sier NRK-kommantator Jon Herwig Carlsen (72) om den forferdelige ulykken til Dagbladet.


Liv Grete Skjelbreid (35) og Raphael Poirée (35) giftet seg i 2000, og la henholdsvis opp i 2006 og 2007, og Raphael trener nå det norske juniorlandslaget i skiskyting for kvinner - mens Liv Grete er ekspertkommentator for NRK.

Ole Einar Bjørndalen (35) forteller til VG meldingen om ulykken satte han i sjokk.

- Jeg holdt på å få sjokk da jeg fikk den triste meldingen fra forbundet på SMS på onsdag. Deretter har jeg selv ringt bekjente for å orientere meg mer, sier skiskytterstjernen til avisen.

Han tenker spesielt på familien til Raphael oppi det hele.

- Jeg kan tenke meg hvor tøft Liv Grete og familien hennes har det nå og føler med dem. Jeg synes det er forferdelig leit at noen har det så vondt. Nå håper jeg bare at alt går bra med den, sier Bjørndalen.

Tilstanden til Poirée skal være alvorlig, men stabil.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Innlagt på sykehus