TENKER PÅ KROPPEN SOM ET KOSTYME: - Noen sier at jeg ikke må tulle for mye med kropp, men jeg tenker på kroppen min som et kostyme, sier Else Kåss Furuseth. Foto: TV 2
TENKER PÅ KROPPEN SOM ET KOSTYME: - Noen sier at jeg ikke må tulle for mye med kropp, men jeg tenker på kroppen min som et kostyme, sier Else Kåss Furuseth. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg tenker på kroppen som et kostyme

Else Kåss Furuseth om grensesprengningen.

SEHER.NO: Komikeren Else Kåss Furuseth (29), som egentlig heter Elisabeth, sjarmererer hver uke TV-seerne i TV 2-programmet «Torsdag Kveld fra Nydalen». Hennes nyeste segment er «Else går på vekta», tidligere har hun vist seg naken på skjermen, og i torsdagens episode viste hun seg igjen med bar rumpe i showet.

- Noen sier at jeg ikke må tulle for mye med kropp, men jeg tenker på kroppen min som et kostyme. «Else går på vekta» er en enkel greie. Jeg prøver å bryte noen grenser, men jeg synes dette er gøy selv, og vil jo gjerne få sommerkroppen i havn, sier hun i et intervju med Kamille.

Slankekuren til tross - Else elsker kaker, og synes dessert er kos. En gang spiste hun faktisk så mye kake at det gikk på helsa løs.

- En periode drakk jeg så mye kaffe og spiste så mye bløtkake at jeg fikk en kronisk betennelse i spiserøret. En klassisk i-landssykdom, kall det gjerne en kosediagnose, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Det er flaut å snakke om det