<strong>SIDE OM SIDE:</strong> I et intervju med Dagbladet åpner skuespiller Charlotte Frogner opp om livet som mamma og om karakteren hun spiller i NRKs komiserie «Side om side». Her sammen med Jon Almaas. Foto: Anders Grønneberg
SIDE OM SIDE: I et intervju med Dagbladet åpner skuespiller Charlotte Frogner opp om livet som mamma og om karakteren hun spiller i NRKs komiserie «Side om side». Her sammen med Jon Almaas. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Charlotte Frogner:

- Jeg tenker på henne som en tragisk skikkelse

Charlotte Frogner forteller at det er mange som tror at hun er Celine Kopperud.

Publisert

Skuespiller Charlotte Frogner (37) har gjennom en lang fartstid på teaterscenen gjort seg bemerket i norsk offentlighet. Likevel vil nok de fleste dra kjensel på henne for sin medvirkning i «Side om side».

I NRKs komiserie har Frogner over flere år gestaltet rollen som Celine Kopperud, som frem til forrige sesong var kona til Jon Almaas' (51) rollefigur Christian Kopperud.

I et intervju med Dagbladet åpner Frogner blant annet opp om hvordan hun sjonglerer livet som småbarnsmor med en travel karriere. I 2016 ble nemlig skuespilleren og samboeren Erlend Nyhammer foreldre til en liten jente.

- Jeg ønsket meg barn og var sånn sett veldig klar for en omveltning, og det er det jo på alle vis, men jeg elsker viktigheten av å følge utviklingen til det lille mennesket. Et viktigere prosjekt skal man lete lenge etter, og så liker jeg hvordan det rykker meg ut av egne tanker og jobbrelaterte utfordringer, sier Frogner til avisen.

- Trist

I «Side om side»-universet møter man tre vidt forskjellige familier som bor i samme nabolag. Celine og Christian Kopperud har representert den velstående parten, og tv-seerne har tilsynelatende lagt sin elsk på den sirlige karakteren til Frogner.

Saken fortsetter under:

<strong>POPULÆRT:</strong> «Side om side» er en norsk komiserie som har gått på NRK1 siden 2013. Her er Tore Sagen, Pernille Sørensen, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Jon Almås og Charlotte Frogner avbildet samme år som programmet hadde premiere. Foto: Anders Grønneberg
POPULÆRT: «Side om side» er en norsk komiserie som har gått på NRK1 siden 2013. Her er Tore Sagen, Pernille Sørensen, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Jon Almås og Charlotte Frogner avbildet samme år som programmet hadde premiere. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

37-åringen forteller at det er mange som tror at hun er Celine Kopperud. Hun erkjenner at det finnes visse likhetstrekk, men at det er en tydelig grense for hva som er virkelighet og fiksjon.

- Jeg tenker på henne som en tragisk skikkelse og synes synd på henne. Det er noe litt trist i å måtte heve seg over andre hele tiden.

I den ferske sesongen lever altså Celine Kopperud uten en mann i livet sitt, da det i siste episode av forrige sesong ble kjent at hun og Christian har gått fra hverandre.

Vis mer Vis mer

Gikk til konkurrenten

Det var i oktober i 2016 det ble kjent at Jon Almaas skulle gjøre som Marie Blokhus (Maria Lerke) og skrives ut av komiserien. Dette skjedde som følge av at Almaas skiftet beite og gikk over til humorkonkurrenten TVNorge.

- Det er ikke med lett hjerte jeg nå har bestemt meg for å forlate NRK. NRK har vært hele mitt voksne arbeidsliv, og det er en arbeidsplass og en institusjon jeg er ekstremt glad i. Jeg er utrolig stolt av det mine gode kolleger og jeg har fått til gjennom 17 år med «Nytt på Nytt», men nå føler jeg tiden er inne for å prøve noe annet og nytt, sa Jon Almaas den gangen til NRK.

Foruten å lede «Praktisk info med Jon Almaas» på TVNorge, har han sammen med Anne Rimmen (36) også ledet TVNorges direktesendte OL-show.

LES OGSÅ: Her forvandles NRK-stjernen til Mette-Marit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer