- Jeg tenker på ham hver gang jeg hører den

Glee-stjernen dedikerer sang til sin døde kjæreste.

VIL ALDRI GLEMME: På sitt nyeste album har Lea Michele dedikert tittelsporet til sin elskede.   Foto: All Over Press
VIL ALDRI GLEMME: På sitt nyeste album har Lea Michele dedikert tittelsporet til sin elskede. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Glee-stjernen Lea Micheles (27) har dedikert sin nyeste singel til kjæresten Cory Monteith (31), som brått døde av en overdose i sommer. Paret hadde vært sammen i underkant av et år, og var kollegaer i den populære tv-serien. 

Sangen «You’re mine» var en av kjærestens favoritter, og Lea forteller i et intervju med magasinet Elle at dette var deres sang.
- Denne sangen gjør med glad, den får meg til å tenke på Cory, sier hun.

MISTET KJÆRESTEN: TV-stjernene hadde vært sammen i cirka ett år da Cory Monteith døde i juli - kun 31 år gammel. Han slet med rusmisbruk i en årrekke. Foto: All Over Press
MISTET KJÆRESTEN: TV-stjernene hadde vært sammen i cirka ett år da Cory Monteith døde i juli - kun 31 år gammel. Han slet med rusmisbruk i en årrekke. Foto: All Over Press Vis mer


Tøff tid

I midten av juli kom sjokknyheten om at Cory Monteith hadde dødd etter en giftig blanding av heroin og alkohol. I et intervju hos Ellen DeGeneres i november fortalte skuespilleren at det har vært noen tøffe måneder, men å dra tilbake på jobb på «Glee»-settet hjalp henne å komme seg videre.

- Det er denne sorgen som følger med meg hver dag, uansett hva jeg gjør. Jeg vil heller være på jobb sammen med dem jeg glade i, som også går igjennom dette, sa hun.

LES OGSÅ: Snakket om kjærestens død.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer