SNAKKET UT: Det var en særdeles åpenhjertig Mila Kunis som gjestet The Late Late Show med James Corden denne uken. Hun var mer enn villig til å snakke om morsrollen og datteren Wyatt Isabelle som ble født i fjor høst. Her med skuespillerkollega Tom Hanks (t.h.) under talkshow-innspillingen. Foto: Stella Pictures
SNAKKET UT: Det var en særdeles åpenhjertig Mila Kunis som gjestet The Late Late Show med James Corden denne uken. Hun var mer enn villig til å snakke om morsrollen og datteren Wyatt Isabelle som ble født i fjor høst. Her med skuespillerkollega Tom Hanks (t.h.) under talkshow-innspillingen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg tenker på babyen mens jeg har sex

Mila Kunis åpnet opp om morsrollen i stort TV-intervju.

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble stjerneparet Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (37) foreldre for første gang, da datteren Wyatt Isabelle (6 mnd.) ble født på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Nå, et halvt år senere, åpner den populære skuespilleren opp om morsrollen.

Det var nemlig en prateglad Mila som gjestet «The Late Late Show» med James Corden denne uken. Der fortalte hun at hun og forloveden Ashton Kutcher får barnevakthjelp av hennes foreldre for å bevare romantikken i forholdet:

- De sitter såkalt monitor-barnevakt, siden de bor rett nedi gaten fra oss, og følger med på babyen via babycall. Jeg og Ashton passer på å bruke den timen vi får alene sammen på å jobbe med forholdet. Det er veldig viktig, og vi gjør faktisk alt vi kan for å ikke snakke om babyen, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKET SVANGERSKAPET: Mila Kunis fortalte under intervjuet at hun elsket å være gravid. Her fotografert med forloveden Ashton Kutcher i Venice i Los Angeles kort tid før fødselen. Foto: Stella Pictures
ELSKET SVANGERSKAPET: Mila Kunis fortalte under intervjuet at hun elsket å være gravid. Her fotografert med forloveden Ashton Kutcher i Venice i Los Angeles kort tid før fødselen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Programleder Corden, som fikk barn på samme tid som Mila og Ashton, forklarte at han og kona ofte er så fokusert på babyen at de til og med har snakket om den lille mens de har hatt sex. Og en lattermild Mila Kunis måtte til en viss grad si seg enig:

- Det har aldri skjedd, men jeg har tenkt på henne: «Jeg lurer på om det er hun som lager den lyden der. Nei, vent..!», fortalte hun til latter fra publikum.

Drømmer om flere barn

Under intervjuer fortalte den flotte «Jupiter Ascending»-stjernen at hun elsket å gå gravid med lille Wyatt Isabelle, og drømmer om flere barn med forloveden:

- Ja, absolutt!

Tidligere i år begynte bryllupsspekulasjonene å svirre rundt stjerneparet, da Ashton la ut et bilde på sosiale medier med teksten «Godt nytt år, med hjertelig hilsen - The Kutchers», på årets første dag.

Viste fram ring

Og det var en svært hemmelighetsfull Mila som under «The Late Late Show» hverken bekreftet eller avkreftet at hun og forloveden nå er mann og kone:

- Har du giftet deg?, spurte Corden.

- Jeg vet ikke, kanskje, svarte Mila lattermild, mens hun viste fram en hånd med en ring på ringfingeren...

Se hele intevjuet nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg får ha sex med Mila Kunis!