GJEST HOS JAN THOMAS: I mandagens «Happy Day» viser Jan Thomas Mørch Husby og Vendela Kirsebom hva som virkelig kreves når man skal på fotoshoot. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GJEST HOS JAN THOMAS: I mandagens «Happy Day» viser Jan Thomas Mørch Husby og Vendela Kirsebom hva som virkelig kreves når man skal på fotoshoot. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg tenker noen ganger at jeg skulle valgt noe annet

Vendela Kirsebom om livet som modell.

Publisert
SEHER.NO: I kveldens episode av «Happy Day» med Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas Mørch Husby (44), får seerne være med bak kulissene når venninnen Vendela Kirsebom (44) skal fotograferes til en kampanje for brillemerket Vendela Eyewear.

- Det er ikke så glamorøst som folk tror. Man skal opp tidlig og jobbe hardt lange dager. Noen ganger tenker jeg at jeg har ofret mye for å få det til. Jeg har vært litt rotløs til tider. Jeg har bodd mange steder, reist mye, men føler på mange måter at jeg har slått ned røttene nå, og trives veldig godt med hverdagen, sier Kirsebom til Dagbladet.

Men etter å ha jobbet som modell siden hun var 17–18 år, hender det hun har angret på yrkesvalget.

- Det går opp og ned i hva jeg tenker om meg selv og hva jeg vil med livet mitt. Jeg tenker noen ganger at jeg skulle valgt noe annet. Av og til savner jeg rutiner i hverdagen - å gå på jobb hver dag og å treffe de samme kollegene, sier Kirsebom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sluttet å gjøre ting jeg ikke hadde lyst til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer