- Jeg tenker mer på Endre enn på premien

«Farmen»-deltageren føler seg som en vinner etter å ha kapret prinsessen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Farmen»-paret Ingvild Skare Thygesen og Endre Aabrekk øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Søndag ble det klart at det er Ingvild Skare Thygesen (19) som er vinner av årets «Farmen». Seieren ble feiret i TV 2-huset i Oslo sammen med de andre deltagerne - deriblant Endre Aabrekk (27), som hun innledet en romanse med under gårdsoppholdet i Valdres.

I søndagens finalesending ble det også dramatisk mellom det lykkelige paret da de møtte hverandre i semifinalen. Grenen de møttes i var melkespannholding, og Ingvild viste seg til slutt for sterk for sin 27 år gamle flamme.

- Det var en positiv opplevelse å bli slått ut av Ingvild. Jeg hater egentlig å tape mot jenter - gjennom hele min idrettskarriere har det vært sånn at jeg aldri vil tape mot en jente. Men når jeg først taper mot en jente er jeg glad for at det er mot den bjørnen - eller den binna - som står ved siden av meg her, sier Endre lattermildt når Seoghør.no møter dem under søndagens finalefest.

Etter å ha tatt seg til finalen på bekostning av sin kjære, valgte Ingvild å ikke juble så alt for høyt. Selv innrømmer hun at det hadde mest å gjøre med sympati for taperen.

- Det var dumt at han måtte reise, men jeg var samtidig veldig glad for å komme til finalen. Da Joar vant mot både meg og Endre i den andre semifinalen, jublet han veldig mye. For å sette meg i Endres situasjon, var det jo helt forferdelig å høre jubel mens man selv må reise hjem, mener Ingvild.

- Ble du provosert av jubelen til Joar, Ingvild?

- Jeg ble nok mest skuffet. Men Joar fortjente det jo. Helt klart.

Men: Da Endre hadde forlatt gården, tok følelsen av glede overhånd for den vakre 19-åringen.

- Jeg hørte hun jublet som svarte når jeg forlot gården, da var det hæla i taket! Jeg er glad for at hun sparte det til jeg hadde dratt, sier Aabrekk lattermildt.

Siden midten av oktober har Skare-jenta måttet skjule  for omverdenen at hun faktisk gikk til topps i «Farmen». Nå kan hun endelig snakke om det til hvem hun vil.

- Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg. Jeg har liksom ikke kunnet tenke på det siden for ikke har visst noe og fordi jeg har måttet holde det hemmelig. Men kanskje det går opp for meg i kveld - sånn litt etter litt. Det blir litt deilig å kunne si det til folk. Det er ikke så mange som har troen på en liten jente som meg.

Med seieren får Ingvild med seg en hytte og en bil. Men det er langt fra det beste som kom ut av den ti uker lange innspillingsperioden...

- Jeg tenker mer på Endre enn på premien, erkjenner hun.

Også for Endre er det faktumet at de møtte hverandre i Valdres det beste med hele opplevelsen de har vært igjennom.

- Hun vant jo premien, men jeg vant prinsessen. Og jeg er så glad for at vi fant tonen der. Det hadde jeg ikke drømt om, selv om jeg har sagt at jeg var åpen for å finne kjærligheten på TV. Finner kjærligheten gjør jeg ikke veldig lett. Selv føler jeg at jeg er en vinner.
 
- Hva er status mellom dere akkurat nå?

- Det er mange som skal vite mye, he he. Vi har det kjempefint. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er veldig, veldig glad i Ingvild, og at vi koser oss sammen, forteller Endre.
 
- Ingvild?

- Jeg er veldig glad i Endre også. Han betyr mye for meg.

Fortsatt har ikke de to villet stå fram som kjærester. Paret ønsker heller å bruke all mulig tid sammen og ikke forhaste seg.

- Er dere kjærester nå da?

- Kanskje snart? Jeg vet ikke, jeg håper vi snart kan si at vi er det, sier den humørfylte jenta lattermildt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer