Amalie Snøløs:

- Jeg tenker litt at «fuck janteloven»

22-åringen prøver seg i andre kanaler enn tv-ruta.

GÅR NYE VEIER: Amalie Snøløs har kastet seg inn i YouTube-universet, der hun vil vise at jenter kan gjøre hva de vil. Foto: NTB Scanpix
GÅR NYE VEIER: Amalie Snøløs har kastet seg inn i YouTube-universet, der hun vil vise at jenter kan gjøre hva de vil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige lørdag var Amalie Snøløs (22) tilbake på parketten i «Skal vi danse», etter å først ha blitt stemt ut, for så å få tilbake plassen etter en rørende «ofring» fra deltaker Aune Sand (52).

Det var Aleksander Sæterstøl (22) som lørdag måtte takke for seg, og dermed er Amalie for fullt tilbake i konkurransen. Med det følger daglige treninger og en hektisk hverdag.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren har flere baller i luften for tiden, da hun nylig lanserte sin egen YouTube-kanal. Den første videoen ble publisert for få uker siden, og skal vi tro Amalie er det mye spennende i vente på kanalen fremover.

Kanalen har i skrivende stund i overkant av 14 000 abonnenter.

Mange forespørsler

Hun kunne lørdag kveld fortelle til Se og Hør at hun i utgangspunktet ikke hadde planer om å begynne med YouTube.

BRAST I GRÅT: Amalie reagerte med tårer da hun ble stemt ut av «Skal vi danse» i fjerde program. Lørdag var hun tilbake på parketten, og sikret seg en plass til neste direktesending. Foto: NTB Scanpix
BRAST I GRÅT: Amalie reagerte med tårer da hun ble stemt ut av «Skal vi danse» i fjerde program. Lørdag var hun tilbake på parketten, og sikret seg en plass til neste direktesending. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har egentlig aldri brydd meg om det tidligere, men nå er det plutselig veldig mange som spør om jeg kan lage alt fra gamingvideoer til sminkevideoer og videoblogger. Jeg driver jo med litt av alt, sier Amalie.

22-åringen legger samtidig til at det er viktig for henne å vise at man kan gjøre hva man vil, og ikke nødvendigvis bli plassert i en kategori eller etter et bestemt tema.

- Jeg tenker litt at «fuck janteloven». Du kan både spille Playstation og gå motevisninger hvis du vil det. Du kan gjøre hva du vil, og det prøver jeg å vise litt gjennom min kanal, sier hun.

Amalie har foreløpig lagt ut to videoer på kanalen sin. I begge snakker hun engelsk - noe hun kan avsløre at hun egentlig ikke hadde lyst til.

- Jeg ville i utgangspunktet ikke snakke engelsk, for det er sykt kleint. Men det var veldig mange som ønsket det, så da ble det sånn. Jeg fikk folk til å stemme på hvilket språk jeg skulle snakke, og 78 prosent stemte på engelsk, sier hun, men fastslår samtidig at hun til tider vil legge ut videoer der hun snakker norsk, også.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av «Skal vi danse». Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer Vis mer

Amalies mål med kanalen er å vise at man kan gjøre mange forskjellige ting, og ikke begrense seg selv.

- Jeg ønsker å treffe jenter som føler at de har et litt bredere spekter, og jeg vil gjerne være en sånn type som alle føler at de kan komme til, avslutter hun.

Internasjonale fans

Basert på kommentarfeltet på Amalies siste video, er det tydelig at hun når ut til en rekke fans utenfor landegrensene.

- Hallo fra Russland!!! Digger deg og Herman. Du er kul, lyder en av kommentarene under sminkevideoen hun har publisert.

Hun har også fått kommentarer fra seere fra både Brasil og Ukraina.

- Ser ut som Daenerys

I kommentarfeltet er det også en som påpeker at Amalie er slående lik «Game of Thrones»-karakteren Daenerys Targaryen, noe flere har bitt seg merke i.

I 2017 vedkjente 22-åringen overfor Se og Hør at hun var godt kjent med sammenlikningen.

- Det er kjempehyggelig at folk påpeker at jeg likner på henne, og jeg tar det som et stort kompliment. Det handler antakeligvis om at vi begge har et ganske arisk utseende, veldig hvitt hår og litt mørkere øyenbryn, sa Amalie, og fastslo at hun aldri hadde forsøkt å kopiere «dragenes mor».

For noen uker tilbake omfavnet derimot Amalie likheten, da hun under den tredje direktesendingen av «Skal vi danse» danset til temamusikken i tv-serien, utkledd som nettopp Daenerys Targaryan.

VAKKER: Amalie strålte på parketten da hun og partneren Jørgen Nilsen gikk inn i rollene som Khal Drogo og Daenerys Targaryan. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
VAKKER: Amalie strålte på parketten da hun og partneren Jørgen Nilsen gikk inn i rollene som Khal Drogo og Daenerys Targaryan. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Folk trodde jeg var dum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer