ROCKEIKON: Åge Aleksandersen er en av Norges mest populære artister og har i løpet av sin karriere solgt rundt 1,5 million plater. Foto: NTB Scanpix
ROCKEIKON: Åge Aleksandersen er en av Norges mest populære artister og har i løpet av sin karriere solgt rundt 1,5 million plater. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg tenker ikke så langt fremover

Åge Aleksandersen merker at han har blitt eldre.

SEOGHØR.NO: Etter kollapsen og sykehusinnleggelsen i 2010 tar den folkekjære artisten Åge Aleksandersen (64) visse forholdsregler for å holde seg i form.

- Jeg sluttet jo å røyke for noen år siden, og jeg merker hvordan stemmen min holder mye mer. Og så er det knallhard trening frem mot turnéstart. Pusten må være i topp shape, og det er noen kilo som skal bort. Det blir 4–5 mil i uken, forteller han i et intervju med VG.

Men rockekongen Åge liker ikke å snakke om trening og røykeslutt. Han forteller til avisa at det eneste som er sikkert er at han skal på turné i sommer, lage ny plate til høsten, gi ut plate neste år og turnere med den.

På spørsmål om han ikke har planlagt noe mer etter dette eller om han tenker på å legge opp karrieren, svarer han følgende:

- Helt ærlig så merker jeg at jeg er blitt eldre. Kravene i denne bransjen er nådeløse. Jeg ser ikke så langt fremover. Jeg tenker heller på publikum, de er virkelig helt utrolige, sier sangeren til VG.LES OGSÅ: Advarer mot «Idol» og «Norske talenter»