TENKER IKKE PÅ DØDEN: - Jeg tenker bare «delete»« delete» «delete», når døden begynner å svirre i hodet, sier Toppen Bech. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør
TENKER IKKE PÅ DØDEN: - Jeg tenker bare «delete»« delete» «delete», når døden begynner å svirre i hodet, sier Toppen Bech. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og HørVis mer

- Jeg tenker bare «delete» når døden begynner å svirre i hodet

Toppen Bech nekter å bekymre seg for fremtiden.

SEOGHØR.NO: Etter at Bjarte Tjøstheim uttalte i NRKs humorprogram «Ukens vinner» at Toppen Bech (77) er død, valgte den tidligere TV-profilen selv å dementere nyheten i juni.

- I og for seg er det en ære å bli viet oppmerksomhet, samt bli tatt livet av, i god sendetid på NRK. Jeg må imidlertid skuffe redaksjonen av programmet «Ukens vinner» med at meldingen om min død er betydelig overdrevet, skrev Toppen Bech i et dementi til NRK, som «Ukens vinner»-programleder Tore Sagen publiserte på sin Instagram-profil.

I et intervju med Dagbladet Pluss sier Toppen at hun velger å ikke tenke på døden, eller å bekymre seg for fremtiden.

- Jeg tenker bare «delete»« delete» «delete», når døden begynner å svirre i hodet.

Tok feilaktig livet av Toppen Bech. Fikk høre det.

Et bilde publisert av Tore Sagen (@toresagen)

Toppen sier hun ikke ble såret av dødsmeldingen i «Ukens vinner».

- Jeg er svak for svart humor, sier hun til Dagbladet Pluss.

Solgte drømmeeiendommen

I fjor valgte imidlertid Toppen og hennes ektemann Håkon Langballe å selge sin prakteiendom Oakhill i Rygge.

De to har flyttet inn i en stor byleilighet i Oslo.

- Nå preger den tilmålte tiden planene for de siste årene av våre liv. Vi er 77 og 76 år – og det er en tid for alt, sa Toppen Bech til Se og Hør i forbindelse med salget av eiendommen i 2015.

Hun har ikke lagt skjul på at hun har hatt sterke følelser for gårdseiendommen i Østfold, som blant annet har hatt kong Oscar II på besøk i 1884.

SOLGTE DRØMMEEIENDOMMEN: I 2015 solgte Toppen Bech og hennes ektemann eiendommen Oakhill i Rygge, og flyttet til en leilighet i Oslo. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør
SOLGTE DRØMMEEIENDOMMEN: I 2015 solgte Toppen Bech og hennes ektemann eiendommen Oakhill i Rygge, og flyttet til en leilighet i Oslo. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør Vis mer

Toppen vil aldri glemme dagen hun og ektemannen kjøpte drømmestedet i 2003.

- Håkon og jeg skulle egentlig på biltur til Larkollen den dagen. Vi hadde lest at Oakhill skulle selges. Drevet av nysgjerrighet og kanskje noen urealistiske drømmer om det gode liv på landet, svinger vi inn rundkjøringen til gården med det rare navnet.

- Vi kom aldri til Larkollen. Samme dag satt vi nede i parken ved bekken, holdt hverandre i hendene og nøt synet av huset på høyden som badet i sol og høstfarger. Vårt Soria Moria. Dagen etter klokken 11 hadde vi kjøpt gården på ren intuisjon, på lyst og glede.

LES OGSÅ: Toppen Bech dementerer at hun er død