- Jeg tenker at jeg har overgått meg selv

Lene Alexandra vant både første- og andreplass i bikini-fitness i Los Angeles.

I TOPPFORM: Den målbevisste jenta har all grunn til å være stolt. Første gang hun prøvde seg i bikini-fitness stakk hun av med både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A». Foto: Henriette Høigilt
I TOPPFORM: Den målbevisste jenta har all grunn til å være stolt. Første gang hun prøvde seg i bikini-fitness stakk hun av med både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A». Foto: Henriette Høigilt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES: (SEOGHØR.NO): Siden slutten av oktober har Lene Alexandra Øien (34) ligget i hardtrening for å bli konkurranseklar til å delta i bikini-fitness i Los Angeles.

Hun har fulgt en nøye oppsatt kostholdsplan, jobbet mye mentalt og tilbragt timesvis på treningsstudio med tett profesjonell oppfølging.

Natt til søndag (norsk tid) viste det seg at de tøffe takene virkelig har gitt resultater.

Da vant nemlig den sprudlende 34-åringen en gull og en sølv-plassering i Ironman Naturally på den store FitnessExpo-messen i Downtown LA.

Der konkurreres det innenfor kategoriene kroppsbygging, fysikk, figur og bikini. Sistnevnte var Lene Alexandras klasse.

- Gratulerer så mye. Hvordan føles det?

- Jeg tenker at jeg har overgått meg selv. Jeg gjorde dette fordi jeg hadde lyst til å lære og fordi jeg hadde lyst til å bli en bedre coach. Jeg gjorde det for opplevelsen, og ikke minst for å inspirere andre til å tørre å være mer seg selv, gi faen og følge drømmene sine. Og det føler jeg at jeg virkelig har gjort.

- At jeg i tillegg får en første og andre plass er en stor bonus. Jeg er veldig stolt. Jeg kan ikke si noe annet, stråler hun til Seoghør.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer