- Jeg tar meg ikke nær av dette

«Idol»-favoritten Isak Knutsen Heim bryr seg ikke om kommentarene. Se video!

POPULÆR: Isak Knutsen Heim (16) har på rekordtid rukket å bli et av Norges heteste navn etter at han imponerte dommere og seere under søndagens «Idol»-sending.  Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
POPULÆR: Isak Knutsen Heim (16) har på rekordtid rukket å bli et av Norges heteste navn etter at han imponerte dommere og seere under søndagens «Idol»-sending. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Idol»-Isak nederst i saken!

SEHER.NO: Trondheims-gutten Isak Knutsen Heim (16) imponerte dommerne og det norske folk etter sin overbevisende «Idol»-audition, som ble vist på TV søndag kveld.

Siden da har 16-åringen opplevd en enorm pågang fra både fans og media.

Forrige uke var Isak ukjent for de fleste nordmenn, mens han fredag uken etter er gjest i «Senkveld» på TV 2 - i celebert selskap med statsminister Jens Stoltenberg og Aksel Hennie.

- Det har vært litt travelt, men veldig artig. Det har vært en del henvendelser og det har vært en del program med bandet også. Man må liksom fortsette med det vanlige i tillegg, så det kan bli litt hektisk, sier Isak til Seher.no.

Sin egen audition så Isak sammen med sine foreldre og et par kamerater i stua hjemme i Trondheim. Like etter programmet fikk 16-åringen ca 700 venneforespørsler på Facebook.

- Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro om det. Plutselig skjedde det så mye. Det er selvfølgelig veldig artig at folk plutselig er interessert i meg, men det er litt rart. Jeg er ikke vant til dette, for å si det sånn, forteller «Idol»-deltageren.

- Er du den mest populære gutten på skolen nå, Isak?


- Nei, det vet jeg ikke, sier den beskjedne artisten lattermildt til Seher.no.

Under søndagens «Idol» ble 16-åringen fleipet med at programleder Ivar Ravi Johansen, som mente at Isak så ut som en 12-åring. «Idol»-dommer Gunnar Greve Pettersen spøkte også med den musikalske Trondheims-gutten ved å spørre om han kunne fremvise legitimasjon før sin audition.

Men «Idol-deltageren tar seg på ingen måte nær av kommentarene på sitt utseende.

- Nei, det er bra de har litt humor. Det er ikke noe dumt. Jeg tar meg ikke nær av sånt. Det er jo ikke akkurat noe nytt for meg. Jeg har alltid fått høre det opp gjennom oppveksten. Det er bare sånn jeg er. Det har aldri plaget meg, sier Isak til Seher.no.

Fredag blir det klart hvilke 40 deltagere som går videre til semifinalene i «Idol» etter den siste dommerutvelgelsen i Lillestrøm. Isak er fortsatt blant de som kjemper om plass i de direktesendte semifinalene, men selv mener han at prestasjonen under de siste auditionene kunne ha vært bedre.

- Jeg er ikke helt fornøyd med meg selv i Lillestrøm. Jeg tror nok jeg ble litt mer nervøs enn jeg pleier å være. Jeg hadde nok valgt litt feil låt også. Det var ikke så veldig bra, sier Isak til Seher.no.

Om Isak går videre i «Idol» ser du på TV 2 i kveld klokken 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slik havner de på TV-skjermen 

Se video med «Idol»-Isak her:


[obj:media:9983]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer