Britney Spears og Sam Asghari:

- Jeg tar ikke lett på dette

I løpet av året blir Britney Spears og Sam Asghari foreldre sammen for første gang.

GRAVID: Britney Spears og Sam Asghari gleder seg til familieforøkelsen. fFoto: Vivien Killilea / AFP / NTB
GRAVID: Britney Spears og Sam Asghari gleder seg til familieforøkelsen. fFoto: Vivien Killilea / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Mandag kom den hyggelige nyheten om at Britney Spears (40) og forloveden Sam Asghari (28) venter sitt første barn sammen. Det røpet popstjernen selv på sosiale medier.

«Jeg tok en graviditetstest, og det viste seg at jeg venter en baby», delte artisten på Instagram etter å ha forklart at hun først trodde vektoppgangen skyldtes for mye mat.

Mens dette blir Asgharis første barn, så har Britney sønnene Sean Preston (16) og Jayden James (15) fra ekteskapet med Kevin Federline (44).

- Spennende tid

Tirsdag sender Federline en hilsen til sin gravide ekskone.

- Kevin er oppmerksom på Britneys innlegg rundt annonseringen av graviditeten, og han ønsker henne et lykkelig og sunt svangerskap, sier advokaten hans, Mark Kaplan, til E! News, og fortsetter:

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Han gratulerer henne og Sam Asghari som går gjennom en spennende tid med planlegging av foreldrerollene sammen.

Nå åpner også den vordende faren, Sam Asghari, seg om tankene rundt familieforøkelsen.

«Ekteskap og barn er en naturlig del av et sterkt forhold fylt med kjærlighet og respekt. Farsrollen er noe jeg alltid har sett frem til og jeg tar ikke lett på dette. Det er den viktigste jobben jeg noen gang kommer til å ha», skriver 28-åringen på Instagram.

Hemmelig gift?

Britney og Sam har vært sammen siden høsten 2016, og september i fjor avslørte «Toxic»-stjernen at de hadde forlovet seg.

«Jeg kan ikke tro det», delte hun den gang med fansen samtidig som hun viste frem en diger forlovelsesring i en video på Instagram.

Det har blitt spekulert på om duoen allerede har giftet seg i hemmelighet. Da Asghari fylte 28 år sist måned omtalte nemlig sangfuglen ham som sin «ektemann» i en bursdagsvideo på sosiale medier, ifølge Daily Mail.

Det gjorde hun også i innlegget hvor hun avslørte graviditeten mandag.

Det er ingen tvil om at Ashgari, som jobber som modell og personlig trener, gleder seg til å starte familie med popstjernen. I fjor vår uttalte han nemlig følgende:

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

LES OGSÅ: - Vi har sex ti ganger om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer