- Jeg tar det for gitt at han heier på meg

Live Nelvik mener at «Årets radionavn»-seier vil være bra for maktbalansen i forholdet til «Radioresepsjonen»-forloveden.

NOMINERT: Live Nelvik og Ronny Brede Aase har stått opp utrolig tidlig veldig lenge for å gjøre morgenen bedre for P3morgen-lytterne. Det gjør dem fortjent til utmerkelsen «Årets radionavn» og en Dab-radio i premie, mener Live. Foto: NRK
NOMINERT: Live Nelvik og Ronny Brede Aase har stått opp utrolig tidlig veldig lenge for å gjøre morgenen bedre for P3morgen-lytterne. Det gjør dem fortjent til utmerkelsen «Årets radionavn» og en Dab-radio i premie, mener Live. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem på Årets radionavn nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag 30. september er det klart for den niende årgangen av radioens svar på «Gullruten», nemlig «Prix Radio».

Hele 16 priser skal deles ut, og den aller gjeveste av dem, «Årets radionavn», er det lytterne selv som skal stemme frem. Her på Seher.no kan du være med å bestemme hvilken av de fire nominerte som skal gå av med seieren. 
 
De heldige nominerte er Viggo Valle (NRK P1), Morgenklubben m/Loven og Co (Radio Norge), Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4), samt Ronny Brede Aase og Live Nelvik i P3morgen (NRK P3). 

Og Live Nelvik (28), som først ble kjent med radioprogrammet «Drillpikene», gjør intet forsøk på å skjule sin seierssult.

- Det vil føles nesten litt for viktig å vinne, siden jeg aldri har vært nominert før. Tidligere har det vært en litt sånn kul «whatever»-innstilling, men nå merker jeg alvoret. Det føles innmari viktig nå, særlig siden det er publikum som skal stemme. Intet vondt ord om fagjuryen altså, men lytterne er jo viktigst, understreker Live overfor Seher.no.

I sommer ble det kjent at hun og kjæresten Tore Sagen (30), kjent fra NRKs «Radioresepsjonen» både på radio og TV, hadde forlovet seg. «Radioresepsjonen» har vunnet «Årets radionavn»-prisen tre år på rad, men er ikke nominert i år. Dermed ser Live nå sitt snitt til å kunne sette forloveden litt på plass...

- Maktbalansen i forholdet ville blitt riktigere hvis jeg vant, selvsagt. Men samtidig så har vi utrolig mange Dab-radioer allerede, så jeg vet ikke hvor jeg skulle plassert den om jeg vant, sier hun spøkefullt til Seher.no.
 
- Håper Tore at du vinner i år, eller?

- Jeg har ikke spurt ham om han heier på meg faktisk, men jeg regner med det. Jeg tar det for gitt altså, det ville vært litt rart om han heiet på Loven og co, liksom, fortsetter hun humørfylt.


Den kvikke programlederen er heller ikke redd for å innrømme at hun og Ronny Brede prøver å sikre lytternes stemmer - og dermed seieren - ved å promotere nominasjonen på P3morgen.

- Vi har det altså, men vi har uansett så utrolig hyggelige og lojale lyttere. De skriver på Twitter at «nå har jeg gjort min borgerplikt» og slike ting, de sammenligner dette med et stortingsvalg. Så da må vi nesten mobilisere de utrolige styrkene vi har, det er jo krig!

Først når Live får spørsmål om hvorfor de to P3morgen-programlederne fortjener å vinne «Årets radionavn», må hun tenke seg om et taust øyeblikk.

- Oi... Vel, for å støtte meg til det lytterne sier: Fordi vi utgjør en forskjell på morgenen til folk. Men først og fremst fordi vi har stått opp utrolig tidlig veldig lenge. Og siden vi jobber i NRK, og ikke i privat sektor som Loven og co i «Morgenklubben», tjener vi ikke så bra. Så da er det minste vi fortjener en Dab-radio. Og selvfølgelig bør vi vinne fordi vi er de peneste. Utseendet er jo viktigst, avslutter Live humoristisk.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg får mest lyst til å henge meg  


Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du kan stemme frem til 29. september

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Stem

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Registrer deg og bli med i trekningen!

Informasjonen du sender inn benyttes kun i denne konkurransen.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Navn:
Epost:
Mobilnummer:

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Takk for din stemme, den er nå registert. Vi trekker vinnere etter 30. september!

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du har allerede stemt.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer