- Jeg tålte ikke berømmelsen

«Love Actually»-stjernen Martine McCutcheon har kjempet mot alvorlig sykdom etter at hun trakk seg tilbake fra rampelyset.

VANSKELIG: Martine McCutcheon ble en stor stjerne i England bare 19 år gammel og har siden slitt med å takle berømmelsen.  Foto: Stella Pictures
VANSKELIG: Martine McCutcheon ble en stor stjerne i England bare 19 år gammel og har siden slitt med å takle berømmelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For nordmenn er Martine McCutcheon (37) mest kjent som Hugh Grants søte sekretær i den romantiske komedien «Love Actually», men skuespilleren fikk sitt gjennombrudd som bartender i TV-serien «EastEnders».

Det var en mulighet mange unge skuespillere drømmer om, men for Martine ble berømmelsen mer enn hun kunne takle.

- Jeg taklet ikke berømmelsen. Jeg ble berømt så tidlig og det er både en velsignelse og en forbannelse, fortalte hun da hun gjestet talkshowet «Loose Women».

VERDENSSTJERNE: Martine ble superstjerne over natten da hun spilte søte Natalie med Hugh Grant i den romantiske komedien «Love Actually».
VERDENSSTJERNE: Martine ble superstjerne over natten da hun spilte søte Natalie med Hugh Grant i den romantiske komedien «Love Actually». Vis mer

- Det tar på. Etter eller annet sted er det noe som må gi etter. Jeg hadde ikke noe liv vekk fra rampelyset og jeg hadde ikke den fantastiske ektemannen jeg har i dag.

De siste årene har vært tøffe for 37-åringen som fikk diagnosen ME, kronisk utmattelsessyndrom, og siden kjempet mot depresjon.

- Jeg måtte komme meg unna rampelyset og fokusere på det som virkelig betyr noe, sier skuespilleren.

De siste årene har McCutcheon blant annet skrevet en roman, i tillegg til jobb for diverse reklamekampanjer og mediejobber.

LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen konkurs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer