<strong>SLUTT:</strong> Elizabeth Hurley og Arun Nayar var gift i tre år, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: All Over Press
SLUTT: Elizabeth Hurley og Arun Nayar var gift i tre år, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg takler skilsmissen veldig bra

Elizabeth Hurley depper ikke over bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember ble det kjent at modellen og skuespillerinnen Elizabeth Hurley (45) og den indiske forretningsmannen Arun Nayarhadde hadde vært separert i flere måneder.

Hurley ble tvunget til selv å innrømme dette på Twitter, etter at den britiske tabloidavisen News Of The World publiserte et bilde hvor hun kysset cricketstjernen Shane Warne.

Nå avslører stjernen imidlertid at hun takler skilsmissen med Nayarhadde bra.

- Jeg synes jeg takler det ganske bra, faktisk. Vi er alle ganske lykkelige akkurat nå, og forsøker å komme oss videre, sier hun til People.


Etter at skilsmissepapirene ble sendt inn, skal 45-åringen ifølge People ha brukt mye tid på gården sin, og hun planlegger å reise med sønnen, Damian (9), til India neste år.

Hurley har tidligere datet filmstjernen Hugh Grant og har sønnen med forretningsmannen Steve Bing.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten etter én uke!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer