TRIVES SOM SINGEL: Etter å ha vært i forhold på forhold i ti år, trives den norske modellen Sophia Lie nå godt som singel. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TRIVES SOM SINGEL: Etter å ha vært i forhold på forhold i ti år, trives den norske modellen Sophia Lie nå godt som singel. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg takler ikke den amerikanske datingkulturen

Den norske supermodellen Sophia Lie har ingen hast med å finne seg ny kjæreste.

SEOGHØR.NO: Den norske modellen Sophia Lie (28) har i flere år gjort kjempesuksess i den beinharde modellbransjen.

VELKJENT EKS: Lie var tidligere sammen med Josh Hartnett. Her er de fotografert på en tenniskamp sammen. Foto: AP
VELKJENT EKS: Lie var tidligere sammen med Josh Hartnett. Her er de fotografert på en tenniskamp sammen. Foto: AP Vis mer

Hun har en rekke store modelloppdrag bak seg, og privat har hun vært sammen med noen verdensberømte skuespillere: Josh Hartnett og CSI-skuespiller Enriquie Muricano.

Men den siste tiden har Lie vært singel. Til bladet Det Nye forteller hun at det er helt greit.

- Jeg har hatt kjæreste i ett sett siden jeg var 18, så det var på tide å være litt alene. Og det er faktisk veldig deilig. En blir så mye mer produktiv, forteller hun til bladet.

Lie sammenligner det å date i New York som å være på jobbintervju. Hun mener kjærligheten er død i den amerikanske østkystbyen.

- Jeg takler ikke den amerikanske datingkulturen, det er som å være på jobbintervju. Dessuten er det veldig få søte gutter her.

Saken fortsetter under bildet.


Til VG har hun tidligere fortalt at hun ikke syntes noe om å date en verdensstjerne. Oppmerksomheten fra paparazziene var i overkant ille.

- Det er jo ikke noe gøy når de følger etter deg, det er slitsomt. Noen mennesker er alltid fotogene - jeg er ikke en av dem. Haha! sa hun.

LES OGSÅ: - Det var sjukt kleint