«Camp Senkveld»:

- Jeg syntes veldig synd på de andre som spiste den snøen

Markus Bailey valgte å risikere sine edlere deler i konkurranse om å smelte snø fortest.

KASTET KLÆRNE: Markus Bailey gikk ivrig til verks under snøsmeltingen i «Camp Senkveld»Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Fredag kveld er det nok en gang duket for en duell mellom lag «rødt» og lag «blått» i «Camp Senkveld», som er en del av det folkekjære TV 2-programmet «Senkveld» hvor Thomas Numme (47) og Harald Rønneberg (43) er programledere.

PINLIG: Det blir pinlig for Markus Bailey i ukas «Camp Senkveld»-episode. Foto: TV 2
PINLIG: Det blir pinlig for Markus Bailey i ukas «Camp Senkveld»-episode. Foto: TV 2 Vis mer

De to programlederne, med hvert sitt lag av celebre deltakere, får virkelig bryne seg på litt av hvert under kokurransen, og denne gangen er det smelting av snø som står for tur.

Hvert lag får utdelt hvert sitt snøhjerte, hvor oppgaven går ut på å smelte og få ut mest mulig vann fra snømassen i løpet av 45 minutter.

Og blant deltakerne er det Markus Bailey (24) som kommer på den mest bemerkelsesverdige idéen.

Saken fortsetter under bildet.

TENKTE AT DET VAR VARMEST: Deltaker Markus Bailey drar av seg buksa og hopper i snømassen under kveldens «Camp Senkveld» på TV2. Foto: TV 2
TENKTE AT DET VAR VARMEST: Deltaker Markus Bailey drar av seg buksa og hopper i snømassen under kveldens «Camp Senkveld» på TV2. Foto: TV 2 Vis mer

- Tenkte det bare var å kjøre på

For idét Markus får forklart reglene, drar han nemlig buksene ned på knærne og hopper i snømassen med håp om å smelte snøen med sine edlere deler.

- Jeg tenkte liksom at det var varmest! Men jeg angret jo med én gang jeg gjorde det, det var ikke så veldig smart, sier Markus lattermildt til Seoghør.no.

- Jeg visste jo at det andre laget kom til å kle seg helt nakne, så jeg tenkte det bare var å kjøre på og bryte noen barrierer. Men jeg har advart mamma om at hun ikke trenger å se på tv fredag kveld, legger han til.

  • Se video øverst i saken!

- Du sier i episoden at du angrer på at du hoppet på snøhaugen med underlivet først. Hvordan kjentes det?

- Det var kaldt! Og det begynte å svi! Så jeg lurte på om snøen hadde en kjønnssykdom, hehe. Neida! Men så kom jeg på at det sikkert gikk bedre med rumpa, og det gikk jo bedre, faktisk.

SPISTE SNØEN: Det hele blir enda mer pinlig da lagkameratene Thomas og Katarina spiser snøen som Markus akkurat har badet i. Foto: TV 2
SPISTE SNØEN: Det hele blir enda mer pinlig da lagkameratene Thomas og Katarina spiser snøen som Markus akkurat har badet i. Foto: TV 2 Vis mer

Spiste av «nakensnøen»

Men det pinligste som skjer er likevel ikke at Markus Bailey sitter og gnir seg i snøhaugen med bar rumpe.

Lagkameratene Thomas Numme og Katarina Flatland (27) begynner nemlig å spise av snøen som Markus nettopp har «badet» naken i.

- Vi fant ut etter hvert at snø smelter fortest i munnen, det er jo inni kroppen! Og i kampens hete skulle vi spise den i en fei, før vi kom på hvor den hadde vært. Så jeg syntes veldig synd på de andre som spiste snøen, men det var gøy da, sier Markus muntert.

EKKELT: Katarina Flatland reagerte med lattermild vemmelse da hun innså at hun hadde spist «nakensnøen» til Markus Bailey. Foto: TV 2
EKKELT: Katarina Flatland reagerte med lattermild vemmelse da hun innså at hun hadde spist «nakensnøen» til Markus Bailey. Foto: TV 2 Vis mer

Vist seg naken før

Men dette er for øvrig ikke første gangen den sprudlende TV-profilen har bydd på seg selv under «Camp Senkveld»-konkurransen.

Da deltakerne tidligere i konkurransen fikk i oppgave å male hverandre fra topp til tå, for deretter å bli dømt av en rosemalerekspert, ble det hele en pinlig affære for Markus og Katarina.

HEIT ROSEMALING: Når Camp Senkveld legger til rette for rosemaling på nakne kropper går det hett for seg, så hett at Katarina Flatland trenger en pause. Video: Camp Senkveld / TV 2 Vis mer

Marcus var nemlig den som «tok en for laget» og stilte opp som modell.

Og da Katarina, som frivillig tok på seg jobben med å male en blomst på både bloggeren Anna Rasmussen (20) og Markus Baileys edlere deler, ble det rett og slett for mye for Markus.

- Noen måtte jo ta på seg den jobben. Det ble jo litt pinlig, men det var vel mest pinlig for han, fortalte Flatland den gangen til Seoghør.no.

Men selv om Markus nå har vist seg omtrent naken opptil flere ganger under konkurransen, kan han avsløre at det verken er snøsmeltingen eller rosemalingen som blir det pinligste.

- Det verste kommer senere, avslører han.

LES OGSÅ: Her trosser Stian Blipp sin store frykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer