- Jeg syntes han var en gjøk

Marthe Sveberg om den første kontakten med ektemannen.

IKKE OVERBEVIST: I begynnelsen syntes Sveberg at det som skulle vise seg å bli ektemannen hennes var en stor gjøk. Foto: Stella Pictures
IKKE OVERBEVIST: I begynnelsen syntes Sveberg at det som skulle vise seg å bli ektemannen hennes var en stor gjøk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer giftet «Jakten på kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg (34) seg med kjæresten Håvard (31).

I et intervju med Dagbladets magasin God torsdag sier hun at den første kontakten de to imellom ikke var spesielt overbevisende for Sveberg.

Førskolelæreren Håvard fikk hjelp av Solveig Kloppen, som hadde barna sine i barnehagen han jobbet i. Til slutt fikk han tak i e-postadressen til Sveberg.

- Vi mailet litt, men jeg syntes han var en gjøk. En førskolelærer som dessuten formulerte seg som en 80 år gammel dame. Jeg var kritisk, han passet ikke til min idé om en fyr med kult image som gjerne skulle skate, sier Sveberg til magasinet.

En dag møttes de to imidlertid på gata. Da sa det «pang».

- Det var kjærlighet ved første blikk. Da vi skulle si ha det og klemme, var det bare sånn «hold meg»-følelse. Jeg luktet på halsen hans og det føltes så trygt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det har vært en del grining

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer