- Jeg syntes det var mest flaut

Tøff kamp om "Mr Paradise"-tittelen.

MÅ VISE SINE KUNSTER: Gutta måtte gå nedover catwalken etter tur og vise sine strippekunster i "Paradise Hotel". Foto: TV3
MÅ VISE SINE KUNSTER: Gutta måtte gå nedover catwalken etter tur og vise sine strippekunster i "Paradise Hotel". Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Paradise-guttas modellbilder nederst i artikkelen og stem på din favoritt! SEHER.NO: - Jeg eier jo ikke en sexy rytme i kroppen. Petter Pilgaard la ikke skjul på at han hadde nerver når han og resten av guttene på "Paradise Hotel" tirsdag ble utfordret til å strippe foran jentene. Vinneren får tittelen "Mr Paradise" - og en hemmelig fordel. I tillegg til et frekt danseshow foran jentene, ble gutta vurdert utfra bilder de har tatt på en foto-shoot. - Jeg syntes det var mest flaut, stripping er ikke min greie. Men jeg er veldig fornøyd med bildet som ble tatt av meg. De som har valgt det ut har gjort en god jobb, sier Kevin Guzon (27) til Seher.no.Men Paradise-jentene la  ikke skjul på at de var imponerte over guttas innsats. - Er det noen som har noen servietter heller, spøkte Nanna Dahlen når bildet av hennes romkamerat Øystein Wanoa (22) dukket opp. Petters bandasjeomsvøpte kropp ble beskrevet som "en blanding av Cæsar og Gud", mens det ikke bare var Ida som smilte bredt når hennes eks-samboer Rune Gammelsether poserte innoljet foran kameraene. - Det er sånn som kunne vært tatt rett fra en reklame, sa en tydelig betatt Iris Giladi. Se alle bildene av Paradise-gutta nederst i artikkelen - og stem på din favoritt til høyre!Har du et tips om en av "Paradise Hotel"-deltakerne? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767. LES OGSÅ: Ungkaren-Natalia heier på ekskjæresten i "Paradise Hotel"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer