- Jeg syntes det var litt over kanten

«Skal vi danse»-stjernen satte foten ned før lørdagens TV-sending.

NEKTET: - De prøvde å klemme på meg den frekkeste dongerivesten. Med nagler! I tillegg var den kort, og planen var at jeg ikke skulle ha noe under, sier Tommy Fredvang til Seher.no etter lørdagens «Skal vi danse». Foto: SCANPIX
NEKTET: - De prøvde å klemme på meg den frekkeste dongerivesten. Med nagler! I tillegg var den kort, og planen var at jeg ikke skulle ha noe under, sier Tommy Fredvang til Seher.no etter lørdagens «Skal vi danse». Foto: SCANPIX Vis mer
Se video med Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» var det skuespiller Anne Marie Ottersen (65) og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker som måtte forlate parketten i denne omgang. Et av parene som derimot også blir å se kommende helg er artisten Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo.

I lørdagens program stilte Fredvang en grå rockn'roll-singlet og svarte bukser. Men til Seher.no avslører 28-åringen at han egentlig ble tildelt et helt annet antrekk.

- De prøvde å klemme på meg den frekkeste dongerivesten. Med nagler! I tillegg var den kort, og planen var at jeg ikke skulle ha noe under. Det kjente jeg at bare ble for mye for meg. Heldigvis klarte jeg å «blinke» meg ut av det, og spurte om jeg kunne ha på meg noe annet, forteller Tommy til Seher.no.

- Var det sånn at du nektet å ha på deg antrekket?

- Ja, utbryter Fredvangs dansepartner Rakel, før Tommy igjen tar ordet.

- Ja vel, det var en liten, myk nekting. Men det er jo sånn at de også vil at vi skal føle oss komfortable når vi går på parketten, og jeg tror ikke jeg ville følt meg like komfortabel hvis jeg skulle hatt på meg den. Den var litt over kanten for meg altså.

Den norske musikeren, som i fjor var en av finalistene i «X Factor» på TV 2, er ingen vanskelig mann i klesveien, mener han selv.

- Nei, ikke egentlig. Jeg er jo en jeans og t-skjortemann, så jeg er enkel sånn sett. Men ja, jeg kan vel være litt vanskelig - av og til, sier Tommy Fredvang til Seher.no.

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er akkurat slik det ser ut

Se video med Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo her:[obj:media:9083]