- Jeg syntes det ble for dyrt å være veganer

Slik forklarer superstjernen Usher hvorfor han endret livsstil

LUKSUSDYR: Sangstjernen Usher syntes det ble for ekstravagant å leve som veganer i lengden, ettersom han hadde en privat kokk som lagde vegansk gourmetmat til ham. Her er han på en celeber middag i slutten av september. Foto: Splash News/ All Over Press
LUKSUSDYR: Sangstjernen Usher syntes det ble for ekstravagant å leve som veganer i lengden, ettersom han hadde en privat kokk som lagde vegansk gourmetmat til ham. Her er han på en celeber middag i slutten av september. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det å være miljø- og helsebevisst er noe mange kjendiser også er opptatt av.

Blant andre Jared Leto (42), Alicia Silverstone (38) og Mike Tyson (48) er kjente veganere, men det er ikke alle stjerner som klarer å opprettholde et kosthold fritt for animalske produkter.

R&B- og hiphopstjernen Usher (36) innrømmer overfor Billboard Magazine at han syntes den veganske livsstilen ble for kostbar.

Grønnsaker vil i de fleste tilfeller være rimeligere enn kjøtt- og meieriprodukter, men «Good Kisser»-sangeren klarte å bli en temmelig ekstravagant veganer. Usher hadde nemlig en privat kokk som var med ham på turné, noe han i dag beskriver som «j*vlig overdådig».

- Det var bare vanskelig å finne folk som kan få vegansk mat til å smake fantastisk, sier han til magasinet for å forklare seg, skriver ContactMusic.

36-åringen ble vegetarianer etter at faren Usher Raymond III døde av et hjerteinfarkt i 2008. Etter noen år gikk han over til å bli veganer av helseårsaker, men nå har han altså droppet livsstilen.

Imdiertid har ikke Usher sluttet å følge en diett. Han avslører i intervjuet at han har begynt på en slags blodtypediett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer