- Jeg syns hun er helt fantastisk

Tone Damli roser Norges Eurovision-håp Margaret Berger opp i skyene før den avgjørende semifinalen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld opptrer Norges Eurovision-håp Margaret Berger (27) i den andre semifinalen i Malmø. Forhåpentligvis når hun opp blant de topp ti artistene som kvalifiserer seg til finalen lørdag kveld med «I Feed You My Love». 

Venninne og «Idol»-kollega Tone Damli (25), prøvde seg i Melodifestivalen i Sverige sammen med den svenske popstjernen Erik Segerstedt.

- Jeg kom jo aldri til finalen, så jeg har jo ingen gode råd! Det handler bare om tilstedeværelse og gjøre det man kan. Mer kan man ikke gjøre.

Tone gleder seg til å se Margaret på scenen i Malmø og er stolt over at det er hun som representerer Norge. Samtidig forteller Tone at hun tror Berger har en sjanse til å reise hjem med Eurovision seieren i bagasjen. 

- Jeg syns ho er helt fantastisk. Jeg digger Margaret, og jeg syns det er kult at hun kommer fra Idol. Jeg syns låta hun stiller med i MGP er veldig, veldig bra. Så jeg tror Norge har gode sjanser i år. Jeg er hvertfall stolt av det Norske bidraget. 

LES OGSÅ:     - Vil ikke at det skal bli et sirkus


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer