- Jeg syns det er artig å bli underholdt av amatører

Toppmodell Iselin Steiro satt i salen under Pia Tjeltas motevisning.

SEOGHØR.NO: Da skuespiller Pia Tjelta (36) debuterte som klesdesigner på torsdag. vrimlet det av modeller og kjendiser på catwalken på Nationaltheatret. Men den mest kjente av dem alle, toppmodellen Iselin Steiro (28), satt i salen.

- Jeg er litt på ferie når jeg er hjemme, forklarte hun til Se og Hør da vi møtte henne før visningen på torsdag.

COVER: Iselin har prydet fronten på noen av verdens største motemagasiner. Her for Vouge Italia.
COVER: Iselin har prydet fronten på noen av verdens største motemagasiner. Her for Vouge Italia. Vis mer


Iselin Steiro har lenge vært blant verdens mest ettertraktede supermodeller.

NORSK KJÆRESTE: Iselin er kjæreste med lege og skuespiller Anders Danielsen Lie (35), kjent fra filmer som «Oslo 31. august» og «Reprise».
NORSK KJÆRESTE: Iselin er kjæreste med lege og skuespiller Anders Danielsen Lie (35), kjent fra filmer som «Oslo 31. august» og «Reprise». Vis mer

Harstad-jenta har prydet utallige magasiner og forsider verden over, deriblant Harper’s Bazaar, Vogue Italia, W, V Magazine og franske Vogue.

I tillegg til kampanjer og reklamer for Valentino, Versace, Gucci, Dolce & Gabbana og Balenciaga, for å nevne noen, har hun også gått catwalk-visninger for store motehus som Chloé, Stella McCartney, Givenchy, Chanel, Jill Stuart og Prada.
 

- Jeg syns det er artig og bli underholdt av amatørmodeller som disse, tuller hun, og legger til at Pia har gjort en god jobb med kolleksjonen.

- Den ser veldig fin ut, sier hun.
 

 

LES OGSÅ: Her spiller norske Iselin mot Bowie