Khloé Kardashian, Jordyn Woods og Tristan Thompson:

- Jeg synes synd på henne

Khloés stebror Brody Jenner bryter tausheten om skandalen.

STØTTE: Brody Jenner synes synd på Khloé Kardashian etter at hun nok en gang skal ha blitt bedratt av kjæresten. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Brody Jenner synes synd på Khloé Kardashian etter at hun nok en gang skal ha blitt bedratt av kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det ikke manglet på overskrifter i sladderpressen om den yngste Kardashian-søsteren, Khloé Kardashian (34), og hennes forhold til basketstjernen Tristan Thompson (27).

Natt til 20. februar kunne nemlig en rekke amerikanske medier, deriblant E! News og ET, melde at duoen hadde gått hver til sitt, bare ti måneder etter at datteren True kom til verden.

En av årsakene til bruddet skal være at Tristan angivelig har vært utro mot Khloé nok en gang. Denne gangen skal han ha hatt en het flørt med Jordyn Woods (21), Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

Ingen av de involverte partene har kommentert den angivelige skandalen ennå, og det har også vært uvanlig stille fra de øvrige medlemmene av den berømte realityfamilien de siste dagene.

UTRO: Tristan skal angivelig ha vært utro mot Khloé nok en gang. Her er de to avbildet sammen i januar. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Tristan skal angivelig ha vært utro mot Khloé nok en gang. Her er de to avbildet sammen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at utroskapsskandalen nådde sladderpressen, la Khloé ut et sitat av Big Sean på Instagram, noe mange leste med ny kontekst. Kim Kardashian (38) sluttet å følge både Tristan og Jordyn på Instagram, men ellers har det vært tyst.

Nå har imidlertid et av familiemedlemmene brutt tausheten. Uttalelsen er det Khloés stebror Brody Jenner (35) som står for.

Føler med henne

Brody er sønn av Khloés mor, Kris Jenner (63) sin eksmann, Caitlyn Jenner (69) - tidligere Bruce Jenner - og hadde mye med Kardashian-familien å gjøre i oppveksten. De senere årene har de imidlertid ikke hatt like mye kontakt.

Det var under Elton Johns (71) Oscar-fest i Los Angeles natt til mandag at Brody kommenterte saken overfor Us Weekly.

Saken fortsetter under.

STØTTER KHLOÉ: Brody Jenner uttalte seg om skandalen rundt Khloé under Oscar-festen. Foto: NTB Scanpix
STØTTER KHLOÉ: Brody Jenner uttalte seg om skandalen rundt Khloé under Oscar-festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til nettstedet sa han blant annet at han føler med stesøsteren, men at han ikke er overrasket over Tristans utroskap, da det har skjedd før.

- Khloé er et bra menneske. Ingen fortjener det. Jeg vil likevel si at han har gjort det én gang, og hun burde antakelig ha gått fra han den gangen. Men selvfølgelig, når det skjer igjen... Jeg synes synd på henne, sa Brody.

Støtte fra eksen

Også Khloés eksmann, Lamar Odom (39), føler med realitystjernen om dagen.

Før helgen fortalte en kilde nær familien til People at hans tanker gikk til Khloé, og at han angret bittert på hvordan han selv behandlet henne da de var gift.

Khloé og Lamars ekteskap var nemlig svært turbulent, og de to søkte om skilsmisse i 2013, etter heftige krangler om blant annet Lamars rusproblemer.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSER: Khloé og Lamar giftet seg i 2009. Fire år senere skilte de lag. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Khloé og Lamar giftet seg i 2009. Fire år senere skilte de lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sa kilden til kjendisnettstedet, og la til:

- Han angrer veldig på måten han oppførte seg på da de to var gift, og han synes det er forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte. Han vil gjerne komme i kontakt med henne, for å gi henne kjærlighet og støtte.

Saken fortsetter under videoen.

UTE: Lamar Odom på Kanye West´s moteshow. Video:Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer

Møttes på fest

Khloé skal ha fått nyss om at Tristan og Jordyn hadde en greie for et par ukers tid siden, etter at de to sistnevnte skal ha møttes på en fest i Los Angeles.

Kilder hevder at de to så veldig intime ut på festen, og Khloé har da trolig fått nyss om dette fra flere hold.

- De har hatt problemer med tillit hele veien, og hun har jo gått ned denne stien før. Hun må være sterk, både for seg selv og for True. Alle er ekstremt skuffet, har en kilde sagt om situasjonen til ET.

Ønsker tilgivelse

Jordyn er som tidligere nevnt Kylies bestevenninne, og hun er også en del av «Good American»-gjengen som representerer Khloés klesmerke.

Mandag skrev People at alt Jordyn ønsker er å bli tilgitt av Kardashian-familien, men at det virker som om hun har vanskeligheter med å fortelle sannheten om hva som faktisk skjedde mellom henne og Tristan.

Saken fortsetter under bildet.

TUNG TID: Jordyn og Kylie har vært nære venninner i en rekke år. Nå kan vennskapet brått ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Jordyn og Kylie har vært nære venninner i en rekke år. Nå kan vennskapet brått ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Historien hennes forandrer seg litt hele tiden, og det virker nesten som om hun graver seg dypere og dypere ned. Det har vært en uke med tullete forklaringer fra hennes side. Alle tror hun ønsket å «hooke» opp med Tristan, men at hun ikke hadde trodd hun skulle bli fersket, fortalte en kilde til nettstedet mandag.

Og mens sviket skal stikke dypt for Khloé, skal tanken på å miste sin alle beste venninne være tung for Kylie.

- Kylie virker å være delt. Det kommer til å bli veldig vanskelig for henne å kutte Jordyn fullstendig ut av livet sitt, sier kilden videre.

De to jentene har kjent hverandre i mange år, og Jordyn har også den siste tiden bodd hjemme hos Kylie. Men etter at ryktene om at Woods og Thompson var intime på en fest i Los Angeles søndag 17. februar dukket opp, skal hun ha flyttet hjem til sin mor. Og nå kan det virke som om at vennskapet henger i en svært tynn tråd, skriver Us Weekly.

Saken fortsetter under.

Har skjedd før

Som tidligere nevnt er ikke dette første gang Tristan skal ha vært utro.

I april dukket det opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Da Khloé i desember så tilbake på 2018, var det selvsagt vanskelig å komme utenom forholdsproblemene.

I et lengre innlegg på sin Instagram-profil, fortalte realitystjernen om hvordan det hadde endret henne som menneske.

- 2018 var en berg- og dalbane av følelser. Sjelen min overlevde både høydepunktene og bunnpunktene, skrev 34-åringen, og fortsatte:

- Dette året hvilte ikke djevelen. Jeg ble testet igjen og igjen. Jeg kom ut av det hele sterkere enn noen gang.

LES OGSÅ: Viser frem datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer