KOLLEGAER: Her er Sophie på den røde løperen sammen med kollega Jack Gleeson. Han spilte en av programmets mest forhatte karakterer, prins Jeoffrey. Foto: Scanpix
KOLLEGAER: Her er Sophie på den røde løperen sammen med kollega Jack Gleeson. Han spilte en av programmets mest forhatte karakterer, prins Jeoffrey. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg synes så synd på henne

TV-stjernen Sophie Turner snakker ut om den hjerteskjærende «Games of Thrones»-scenen til sin populære rollefigur. NB! spoiler-advarsel!

I SERIEN: Sophie spiller unge Sansa Stark i "Game of Thrones". Her er hun i en scene fra en tidligere sesong. Foto: Scanpix
I SERIEN: Sophie spiller unge Sansa Stark i "Game of Thrones". Her er hun i en scene fra en tidligere sesong. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Sophie Turner (19) ble verdenskjent over natten, da hun landet rollen som unge Sansa Stark i den populære TV-serien «Games of Thrones».

Sansa er en av hovedkarakterene i serien og i løpet av fem, brutale sesonger har den vakre rødtoppen vært gjennom det meste.

SPOILER ALERT: Ikke les videre dersom du ikke vil vite hva som skjer i siste episode av «Game Of Thrones».

Likevel var nok den siste scenen i episoden «Unbound, unbent, unbroken» en av de mest hjerteskjærende så langt; Sansa ble nemlig voldtatt på bryllupsnatten av sin nye ektemann Ramsay Bolton (spilles av Iwan Rheon) – mens hennes barndomsvenn Theon Greyjoy (Alfie Allen) tvinges til å se på.

I et nytt intervju med nettstedet Entertainment Weekly, åpner Sophie seg om scenen.

Saken fortsetter under bildet.


– Da jeg lese manuset, synes jeg veldig synd på henne. Jeg har gitt Bryan (produsent Bryan Cogman, jour. anm.) kjempedårlig samvittighet for å skrive den scenen: «Jeg kan ikke tro at du gjør dette med meg!», forteller 19-åringen.

Likevel innrømmer hun at hun gledet seg til innspillingen – nettopp fordi den var så forstyrrende.

Etter at scenen ble sendt, har flere «GOT»-fans tatt til Twitter for å utrykke sjokk og misnøye – voldtekten var nemlig helt uventet, da den aldri fant sted i bøkene serien er basert på.

«Jeg er så sint på skaperne av «Game of Thrones» nå... Jeg kan ikke tro at de gjorde det mot Sansa. Hun fortjener så mye bedre!», skriver brukeren @tacosandtea.

Skuespillerinnen selv synes også at Sansa fortjente en bedre skjebne.

– Jeg er helt enig med fansen! Hun kom seg vekk fra prins Jeoffrey, og man tror at hun kommer til å miste jomfrudommen sin til en gutt som er skikkelig søt og tar vare på henne – men så kommer hun til en som er enda verre, sier Sophie til Entertainment Weekly.

LES OGSÅ: – Det var aldri ment som en voldtekt