SJOKKERT: Lene Antonsen ble frustrert og forbanna da Labi sendte henne hjem - til tross for at de to hadde en avtale om å bli partnere. Labi valgte Kine Blix som partner. Foto: TV3
SJOKKERT: Lene Antonsen ble frustrert og forbanna da Labi sendte henne hjem - til tross for at de to hadde en avtale om å bli partnere. Labi valgte Kine Blix som partner. Foto: TV3Vis mer

- Jeg synes rett og slett at hun kan dra til helvete

Lene Antonsen ble rasende da både Labi og Ann Marielle dolket henne i ryggen - som førte til at hun måtte pakke kofferten og reise fra Paradise Hotel.

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av Paradise Hotel på TV3 var det Horten-jenta Lene Antonsen (23) som røk etter først å ha blitt dolket i ryggen av Labinot Haziri (20) fra Sarpsborg.

Han hadde på forhånd lovet Lene at hun kunne stå trygt bak ham, og garanterte henne at han kom til å sende hjem partneren Kine Blix (20).

Til Seoghør.no forteller Lene at hun ble rasende på Labinot etter at han sendte henne hjem:

- Jeg synes han var jævlig feig som ikke turte å ta egne valg, men lot seg påvirke av gruppa. Jeg vet at han egentlig ville stå med meg. Det var kjipt, fordi jeg ville stå med han og fordi jeg stolte på han.

Lene hadde også mulighet til å bli reddet av venninnen Ann Marielle Lipinska (24), som sammen med Gabriel Iversen (24) hadde blitt kåret til «Miss og Mr. Paradise.» De kunne nemlig fritt velge å sende hjem en av de andre jentene, og beholde Lene.

DOLKET I RYGGEN X 2: Selv ikke Lenes gode venninne Ann Mariell sørget for at Lene Antonsen fikk fortsette Paradise-eventyret. Mr og Miss Paradise valgte nemlig å ikke sende ut en av de andre jentene til fordel for 23-åringen fra Horten. Foto: TV3
DOLKET I RYGGEN X 2: Selv ikke Lenes gode venninne Ann Mariell sørget for at Lene Antonsen fikk fortsette Paradise-eventyret. Mr og Miss Paradise valgte nemlig å ikke sende ut en av de andre jentene til fordel for 23-åringen fra Horten. Foto: TV3 Vis mer

Men også Ann Marielle dolket Horten-jenta i ryggen.

- Det var sykt provoserende fordi jeg reddet ræva hennes uken før. Jeg syntes synd på henne fordi hun var et nervevrak. Det var stygt gjort. Jeg fikk mer oppmerksomhet enn henne der inne, og det taklet hun ikke. For å være ærlig synes jeg rett og slett at hun kan dra til helvete.

- Hvordan er det å møte igjen Labi og Ann Marielle i dag?

- Jeg har bevisst valgt å ikke ha noe med dem å gjøre i ettertid. Jeg hadde ingen følelser med i spillet, og har ingen kontakt med dem i dag, og det er like greit. Ann Mariell vil jeg aldri snakke med igjen, sier hun videre.

Da Lene dro fra hotellet valgte hun kun å ta farvel med Nicolai Bennis (22), som hun hadde fått en ekstra god tone med, og de to avtalte å holde kontakten hjemme i Norge.

KLINTE TIL: Det var ingen tvil om at Lene Antonsen og Nicolai Bennis fikk god kontakt i Mexico. Under premierefesten tidligere i år klinte de til for fotografene. Men ifølge Lene har kontakten mellom de to dabbet av. Foto: Seoghør.no
KLINTE TIL: Det var ingen tvil om at Lene Antonsen og Nicolai Bennis fikk god kontakt i Mexico. Under premierefesten tidligere i år klinte de til for fotografene. Men ifølge Lene har kontakten mellom de to dabbet av. Foto: Seoghør.no Vis mer

Lene forteller til Seoghør.no at de to beholdt den flørtende tonen etter at de kom hjem, men at følelsene nå har dabbet av:

- Vi hadde god kontakt, og hang litt sammen da vi kom hjem. Men vi har hatt mindre kontakt den siste tiden. Han vil leve «Paradise-livet», og det vil ikke jeg. Det er vanskelig å si om følelsene kan blusse opp igjen, men vi må se om ting forandrer seg når alt styret etterpå har roet seg.

Ann Marielle forklarer sin side av saken til Seoghør.no:

- Jeg syns det er veldig trist at Lene føler det slikt, det er jo et spill og hun var selv meget stolt over å lyve og spille. Men når andre gjør det samme viser hun en helt annen side. Dessuten stolte jeg på, og hadde fått en bedre tone med Kine, kommenterer Ann Marielle til Se og Hør.

Paradise Hotel sendes på mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Tatt ut av hotellet for å gravid-testes