- SYNES MEST SYND PÅ FISKEN: Otto Jespersen var klar i sin tale da TV 2 torsdag kveld viste et klipp fra Gørild Mauseths nakenscene i filmen "Brent av frost". Foto: TV 2
- SYNES MEST SYND PÅ FISKEN: Otto Jespersen var klar i sin tale da TV 2 torsdag kveld viste et klipp fra Gørild Mauseths nakenscene i filmen "Brent av frost". Foto: TV 2Vis mer

- Jeg synes mest synd på fisken

Torsdagsklubben felte dom over Gøril Mauseth-klippet.

SEHER.NO: Skuespiller Gørild Mauseth er for tiden i rettstvist med NRK etter at de viste en nakenscene fra hennes film "Brent av frost" i programmet Store Studio.

Og satireprogrammet "Torsdagsklubben" på TV 2 - som på forhånd hadde annonsert at de ville vise et klipp fra filmen i kveldens program - klarte ikke å dy seg fra å kommentere viraken som har vært rundt skuespilleren.

- Jeg synes mest synd på fisken, tenk å ligge der for så bli klemt av to som ligger og elsker oppå deg, sa Otto Jespersen, til stor latter fra salen.

Thomas Giertsen valgte å spille ironisk indignert da programleder Silje Stang dro frem en sexscene fra hans film "Kvinnen i mitt liv" fra 2003.

- Tanken på at det skal sitte middelaldrende kvinner over hele landet skal sitte og onanere til klippet av meg byr meg i mot, sa han på nordlandsdialekt.

Torsdagsklubbens visning av klippet fikk ifølge Dagbladet.no Mauseth til å trekke seg fra et planlagt besøk i TV 2 programmet "Senkveld".

- Hun hadde kommet til Nydalen og fått opplyst på telefon at Torsdagsklubben ville vise klippet. Da sa hun at hun ikke ville stille opp likevel, og det måtte vi bare forholde oss til, sier programdirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen, til Dagbladet.no.

TV 2- komikerne i Torsdagsklubben er ikke de eneste som har kommentert Mauseths nakenscener.

Tidligere TVNorge-programleder Trine Grung kritiserer på sin blogg skuespilleren for å være hårsår.

- Først spiller en inn en sex scene og når noen snakker om den og kanskje parodierer den i ettertid så blir vi sinte? Hm...står hun ikke for det hun gjør?, skriver hun på sin hjemmeside.
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Sex og makrell er interessant