KLINTE TIL: Seyfried og Fox klinte til i filmen. Foto: Splash News/NBC/Fox/ All Over Press
KLINTE TIL: Seyfried og Fox klinte til i filmen. Foto: Splash News/NBC/Fox/ All Over PressVis mer

- Jeg synes kysset vårt var veldig sexy

Skuespiller Amanda Seyfried snakker ut om kyssescenen med Megan Fox.

SEOGHØR.NO: Fem år er gått siden Hollywood-damene Amanda Seyfried (28) og Megan Fox (27) klinte til i horror-filmen «Jennifer's Body».

Når Seyfried ser tilbake på kyssescenen i dag forteller hun åpenhjertig at hun er stolt av scenen, skriver ContactMusic:

- Vi kysset veldig bra sammen. Vi har samme måte å kysse på! Når jeg ser scenen nå synes jeg den er veldig sexy.

FORELSKET: Skuespillerne Amanda Seyfried og Justin Long ble kjærester i fjor høst. Her under en U.S. Open-match i New York i september i fjor. Foto: UPI
FORELSKET: Skuespillerne Amanda Seyfried og Justin Long ble kjærester i fjor høst. Her under en U.S. Open-match i New York i september i fjor. Foto: UPI Vis mer

I 2009 fortalte Fox at hun og Seyfried syntes det var flaut å spille inn kyssescenen foran crewet - som bare besto av menn:

GODT GIFT: Megan Fox er gift med Hollywood-kjekkas Brian Austin Green, og sammen har de to barn. Her fra Golden Globe-utdelingen i fjor. Foto: FameFlynet
GODT GIFT: Megan Fox er gift med Hollywood-kjekkas Brian Austin Green, og sammen har de to barn. Her fra Golden Globe-utdelingen i fjor. Foto: FameFlynet Vis mer

- Det var veldig veldig kleint. Hver gang man gjør en kysse- eller sexscene er det kleint, spesielt under denne innspillingen fordi ingen av oss ville gjøre scenen. Når man gjør sånne scener er det absolutt ingenting som er sexy eller sensuelt.

Men nå er det altså fem år siden de to skjønnhetene delte et kyss foran kamera, og skal vi tro Seyfried har altså den hete scenen vokst på henne.

28-åringen er i dag kjæreste med skuepiller Justin Long (35), mens Megan Fox er lykkelig gift med «Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Green Austin (40). De har to barn sammen.

LES OGSÅ: Amanda Seyfried nekter å legge på seg

Se den offisielle «Jennifer's Body»-traileren i videoen under: