- Jeg synes jo at jeg er blitt mer voksen

Nå skal hun snart lede MGP-sendingene på NRK.

FRA REKLAME TIL GRAND PRIX: Jenny Skavlan har gått fra å spille i reklamefilm til å bli programleder for Melodig Grand Prix. Foto: Stella Pictures
FRA REKLAME TIL GRAND PRIX: Jenny Skavlan har gått fra å spille i reklamefilm til å bli programleder for Melodig Grand Prix. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Jenny Skavlan (26) har i løpet av sin karriere gått fra å være pizzapike i «Grandiosa»-reklamen, til og nå være programleder for «Melodi Grand Prix».

21 år gammel var Skavlan da hun for alvor ble kjent i de norske hjem. Et bredt smil, en pizza og en sang var alt som skulle til. Snart hadde hun facebook-grupper, fikk fanbrev, og alle ville ha en bit av Jenny.

Snart skal hun lede «Melodi Grand Prix» sammen med Erik Solbakke på NRK 1. Jenny tar over rollen til Marthe Stokstad.

- Jeg håper vi klarer å skape vårt eget «Melodi Grand Prix», hvor vi setter vårt preg på showet med nye byer og nye artister, har Skavlan tidligere sagt til Dagbladet.

I oktoberutgaven av magasinet Stella, som er i salg fra mandag, ser Skavlan tilbake på det som etter hvert er blitt en lang karriere.

- Jeg synes jo at jeg er blitt mer voksen de siste årene. Jeg er litt tydeligere på hva jeg vil, hvem jeg vil være sammen med, hvilke kvaliteter jeg setter pris på og ikke hos folk, men giftermål ser jeg ikke… eller jo, jeg skjønner at det er litt voksent. Men det som er mer voksent er at jeg har mer ansvar jobbmessig - jeg er ikke bare hun jenta fra pizzareklamen, sier Skavlan til Stella.

Jenny Skavlan er for tiden aktuell med TV-programmet «Fritt Fall» på Max hver tirsdag kl 21.00.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg har vært veldig bekymra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer