- Jeg synes jeg er ganske normal i klesveien

Mariann Thomassen synes ikke hun er så vågal i stilen.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Mariann Thomassen (33) debuterte mandag som programleder i TV2s nye moteprogram «Stil» sammen med Dorthe Skappel (49).

33-åringen er veldig opptatt av klær og mote og forteller at hun ikke kler seg for å imponere noen andre, men kun tenker på hva hun selv synes.

- Jeg kler meg for meg selv. Å lage programmet har vært helt fantastisk. Det har vært inspirerende og lærerikt og jeg har fått utfordret meg selv.  Jeg har blitt sjokkert og positivt overrasket og fått møtt mange jeg ikke ville fått møtt ellers, sier Thomassen til Seoghør.no.

Sangerens spesielle antrekk skiller seg alltid ut på den røde løperen, men ikke alle lar seg begeistre av de originale kreasjonene. Se og Hørs moteekspert Jan Thomas Mørch Husby har ofte slaktet sangerens antrekk og kåret henne til årets verst kledde, men Mariann tar seg ikke nær av kritikken.

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er gøy å få både ros og ris. Begge deler gir litt forskjellig smak i munnen. Jeg tar på meg det jeg føler meg vel i, og det er en oppfordring til alle, sa hun til Seoghør.no under Costume Awards tidligere i år.

Nå blir hun TV2-kollega med den kritiske motedommeren som har programmet «Happy Day», men Mariann mener at man ikke kan sammenligne de to programmene.

- Det er to helt vidt forskjellige program. Det kommer aldri til å skje at vi blir kollegaer, sier 33-åringen.

Thomassen har hatt på alt fra blå bobledrakt til sølvshorts og er ikke redd for å blande mønster og farger. Selv har hun aldri angret på noe hun har tatt på seg.

- Jeg er et menneske av kjøtt og blod og har følelser som alle andre. Det hender at jeg har tenkt «hva i all verden?», men så tenker jeg «hvorfor ikke?».

Thomassen synes ikke stilen hennes er så veldig grensesprengende og benekter at hun er modig i klesveien.

- Jeg synes jeg er ganske normal. Men hvordan definerer man normal? Jeg har vært heldig å kommet inn i et designmiljø med masse flinke folk som driver med kreative ting. Jeg har nok blitt farget av det. Jeg tenker ikke at jeg er modig, det faller seg naturlig for meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg må innse at den tiden er over  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer