- Jeg synes ikke jeg er sexy

Anine Stang ble nummer tre i singelkåring, men er hemmelighetsfull når det gjelder kjæreste.

IKKE SEXY: Anine Stang ble kåret Norges tredje mest sexy single kvinne av ukebladet Se og Hørs lesere i forrige uke. Selv synes hun imidlertid ikke hun er så sexy.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
IKKE SEXY: Anine Stang ble kåret Norges tredje mest sexy single kvinne av ukebladet Se og Hørs lesere i forrige uke. Selv synes hun imidlertid ikke hun er så sexy. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske popstjernen Anine Stang (25) har blitt rikskjendis siden hun i mars slo gjennom med debutsingelen «Trying you on».

I ettertid har hun prydet forsiden på blader som Costume og Mann, holdt utallige konserter, og i januar er hun en av stjernene i TV 2-programmet «Det store korslaget»

I disse dager er 25-åringen aktuell med julelåten «Christmas Card», som hun har gitt ut til inntekt for Røde Kors' dialogtilbud for barn og unge - «Kors på halsen».

Se musikkvideoen til låten nederst i saken!

I forrige uke havnet hun også på tredjeplass i Se og Hørs kåring over Norges mest sexy single kvinner, kun toppet av skiess Therese Johaug og kunstner Marianne Aulie.

Da Seher.no snakket med Stang i forrige uke, innrømmet hun at det både var pinlig, men også litt morsomt å ha blitt stemt frem som en av landets mest sexy av ukebladets lesere.

- Jeg så det akkurat nå. Uff...Det er jo hyggelig da, litt rart, men veldig morsomt. Det er ikke noe jeg hadde trodd akkurat, humrer hun til Seher.no.

I likhet med værdame Isabella Martinsen, som nylig ble kåret Norges mest sexy kvinne av herrebladet Mann, synes imidlertid ikke Anine at hun selv er sexy.
 
- Nei, jeg synes ikke jeg er det. Det er selvfølgelig veldig hyggelig at folk har stemt på meg, da. Så jeg må jo bare si takk for det, sier hun.

I april ble den norske stjernen koblet opp mot «Glee»-stjernen Mark Salling (27), som hun ble kjent med da hun bodde i LA.

Den gang avviste hun imidlertid det hele som rykter.

- Jeg er kjempeimponert over amerikansk gossip media altså. Det er en veldig fabrikert historie. Det er helt sjukt egentlig. De må jo ha sett det på bloggen min, og det er ganske rart siden den er norsk. Jeg skjønner ikke hvordan de har kommet over bloggen min heller, men de detaljene som står her stemmer ikke, sa hun til Seher.no i april.

Og selv om dette skjedde for flere måneder siden, innrømmer Anine at det fortsatt er litt kleint å tenke på.

 - Jeg fikk jo helt sjokk, for det skjedde helt uten at jeg visste det. Jeg hadde ikke noe kontroll. Det var utrolig merkelig. Det var noen som sendte meg et MMS bilde fra USA etter at jeg hadde dratt, hvor det var bilde av ham og meg i et blad. Det var helt utrolig, humrer hun.

Ifølge Se og Hørs kåring er Stang fortsatt singel, men når Seher.no spør henne om dette stemmer, smiler hun bare lurt.

- Vet du hva, jeg er gift, med koret mitt. Jeg kan ikke si noe mer enn det, sier hun.

Selv om hun ikke er enig i at hun er en av landets mest sexy, innrømmer Anine at hun er opptatt av å trene og spise sunt, men mest fordi dette får henne til å føle seg bedre med seg selv.

- Jeg må trene mye fordi jeg har en rygglidelse som gjør at jeg må holde meg i aktivitet. Det er veldig viktig, ellers stivner jeg. Og så danser jeg mye og har energiske sceneshow, så det er viktig at jeg er i form til det. Men det handler ikke nødvendigvis om at jeg skal se bra ut. Jeg er også ganske flink til å spise sunt, for da føler jeg meg bedre og får mer energi, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg har en kjempeutfordring


Se musikkvideoen til «Christmas Card» nedenfor: