- Jeg synes ikke at jeg eksponerer meg så mye

Men Dorthe Skappel innrømmer at det blir mye «Dorthe» når hun lager tv - og i går avslørte hun at hun har silikon i brystene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Dorthe Skappel (49) er igjen aktuell på TV-skjermen, denne gangen sammen med Mariann Thomassen (33) i TV2-programmet «Stil».

Anmelderne har gitt programmet halvgod kritikk og særlig VG gjør et poeng av at Dorthe eksponerer seg selv i stor grad. Avisen skriver: «For akkurat som med Oprah, er det mye Dorthe når Dorthe lager TV».

- Det er veldig sant. Jeg har til tider blitt bedt om å gjøre det. Det er en del av min måte å være på. Når vi laget dette programmet ba de spesifikt om at jeg skulle være med og være meg. Både Mariann og jeg fikk beskjed om å delta fordi det blir personlig, sier hun til Seoghør.no.

Delte meninger
Skappel tror det er delte meninger om hennes egen rolle i programmene. 

- Sikkert noen som ikke synes det er morsomt, men så er det de som synes det er alright også.

Skappel leder nå «Stil» og «God Kveld Norge», i tillegg er hun årlig vert for «Gullruten» på TV2. Og selv om det kan bli mye Dorthe på TV-skjermen, synes ikke 49-åringen at hun er for fremtredende.

- Jeg synes ikke at jeg eksponerer meg så mye selv, jeg synes jeg er flink til å holde en alright grense, sier hun.

Silikonpupper
Skappel er vant til å vekke oppsikt i media, ikke bare for antrekkene og programlederstilen. Onsdag skapte overskrifter da hun i tredje episode av programmet gikk ut og innrømmet at hun har silkonpupper.

- Det var vanskelig å komme dit hvor man føler at det man har er bra nok. Nå skal jeg avsløre noe for deg som jeg egentlig tror hele Norges befolkning egentlig vet, men som ingen har sagt noen ting om, og langt mindre jeg, sier hun til TV-makker Mariann Thomassen i programmet.

Hun peker på bh-en og fortsetter.

- Det holdt ikke for meg å putte noen ting inn her. Jeg måtte gjøre det på ordentlig. Så jeg har silikonpupper.

Ganske enig anmeldelsene
Anmelderne ga også Skappel skryt, men mente at hun manglet kjemi med «Surferosa»-makker Mariann.

- Jeg var faktisk ganske enig med anmelderne. Vi gjorde en del grep som de kritiserer og vi kan vurdere om det var riktig i ettertid, men man må samtidig tenke på at det er én person som anmelder. Det eneste jeg var uenig i var et Mariann og jeg ikke har kjemi, for det har vi. Det er ikke sikkert det kommer så godt frem i begynnelsen, men vi hadde veldig alright kjemi og utfylte hverandre bra.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg nekter å tro at det er ufarlig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer