Elsa Pataky:

- Jeg synes han fortjener mye bedre

Elsa Pataky med tydelige stikk til eks-svigerinnen, Miley Cyrus.

TETT FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth (t.v) har vært en god støtte for Liam Hemsworth etter sjokkbruddet fra Miley Cyrus for tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix
TETT FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth (t.v) har vært en god støtte for Liam Hemsworth etter sjokkbruddet fra Miley Cyrus for tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august kom sjokknyheten om Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) skulle skilles etter kun åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People.

Virvelvind romanser

Mens Liam holdt en lav profil etter bruddet, skapte Miley overskrifter bare dager etter at nyheten ble kjent. Da ble hun nemlig fotografert i hete omfavnelser på ferie i Italia med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30).

I en måned hadde jentene en romanse på gang, og bilder florerte av dem både i sosiale medier og i pressen, før det brått tok slutt i september.

Cyrus virket derimot ikke å deppe over dette, kun et par uker senere var hun nemlig å finne i armene på Cody Simpson (22). Og siden den gang har duoen frekventert regelmessig på hverandres Instagram-profiler i og blitt sett sammen på en rekke dater.

Det har med andre ord gått raskt i svingene for Miley etter at hun ble singel igjen, og en person som ikke virker å sette pris på popstjernens oppførsel, er hennes eks-svigerinne Elsa Pataky (43).

Elsa, som er gift med Liams storebror, Chris Hemsworth (36), har kjent Miley helt siden hun ble sammen med «Hunger Games»-stjernen for første gang i 2009. Nå letter den spanske skuespilleren og modellen på sløret om hva hun synes om hele situasjonen.

- Etter å ha dedikert ti år til dette forholdet, så er Liam litt nedfor, men det går greit med ham, forteller hun i et intervju med Hola!, ifølge Us Weekly.

- Han er en sterk gutt som fortjener det beste. Jeg synes han fortjener mye bedre, legger hun til, med et tydelig stikk til sangfuglen.

«Føler seg forrådt»

Videre forteller Pataky at Liam har tilbragt mye tid sammen med henne og ektemannen i Byron Bay i Australia etter bruddet.

- Man finner alltid støtte i familien. Han er sveiset sammen ved hoften til sin bror som har vært der og gitt ham all den styrken han trengte, forklarer hun, og legger til at de alle også skal feire julen sammen Down Under.

Ifølge Radar Online har også Elsa og Chris gitt streng beskjed til Miley om å slutte å leke med følelsene til Liam.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte ham, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, fortalte en kilde til nettstedet sist måned.

Da artisten i tillegg slapp låten «Slide Away» - der hun angivelig antyder at Liam har et rusproblem, fikk det ekteparet til å se rødt.

- De ønsket Miley velkommen med åpne armer, selv om hun var altfor vill og umoden for vennekretsen deres, og de føler seg forrådt av oppførselen hennes.

«Lettet over bruddet»

Også Liams mor, Leonie Hemsworth, skal være svært glad for at sønnen har brutt med den utagerende artisten.

- Moren hans er lettet over at Liam valgte å sette en stopper for forholdet, da hele familien, spesielt hun, alltid slet med å akseptere Miley, fortalte en kilde nylig til Hollywood Life.

Videre hevdet kilden at den talentfulle skuespillerens familie bare ønsker at han skal ha det bra, og at de helst vil se ham med en mer tradisjonell jente.

I oktober ble Hemsworth linket til den australske skuespilleren Maddison Brown (22).

Duoen ble observert i New York mens de nøt et måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus, og etterpå i het omfavnelse da de tok seg en romantisk spasertur i byens gater.

LES OGSÅ: Prins Andrew søker trøst hos dronningen etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer