Elsa Pataky:

- Jeg synes han fortjener mye bedre

Elsa Pataky med tydelige stikk til eks-svigerinnen, Miley Cyrus.

TETT FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth (t.v) har vært en god støtte for Liam Hemsworth etter sjokkbruddet fra Miley Cyrus for tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix
TETT FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth (t.v) har vært en god støtte for Liam Hemsworth etter sjokkbruddet fra Miley Cyrus for tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august kom sjokknyheten om Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) skulle skilles etter kun åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People.

Virvelvind romanser

Mens Liam holdt en lav profil etter bruddet, skapte Miley overskrifter bare dager etter at nyheten ble kjent. Da ble hun nemlig fotografert i hete omfavnelser på ferie i Italia med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30).

I en måned hadde jentene en romanse på gang, og bilder florerte av dem både i sosiale medier og i pressen, før det brått tok slutt i september.

Cyrus virket derimot ikke å deppe over dette, kun et par uker senere var hun nemlig å finne i armene på Cody Simpson (22). Og siden den gang har duoen frekventert regelmessig på hverandres Instagram-profiler i og blitt sett sammen på en rekke dater.

Det har med andre ord gått raskt i svingene for Miley etter at hun ble singel igjen, og en person som ikke virker å sette pris på popstjernens oppførsel, er hennes eks-svigerinne Elsa Pataky (43).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer