Khloé Kardashian:

- Jeg synes han er fantastisk

Til tross for all smerten eksen har påført henne, så snakker hun fremdeles varmt om ham.

VAR UTRO: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har en datter sammen. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB
VAR UTRO: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har en datter sammen. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer
Publisert

Det hersker liten tvil om at forholdet mellom Khloé Kardashian (37) og av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (30), har vært av det turbulente slaget.

Allerede da Kardashian gikk gravid med NBA-proffens barn i 2018, dukket det opp en videosnutt av ham på byen med en ukjent brunette.

Deretter ballet det på seg med nye utroskapsanklager som resulterte i en rekke offentlige ydmykelser for Kardashian.

- Ikke gøy å snakke om

I desember i fjor ble det også kjent at Thompson hadde gjort den personlige treneren, Maralee Nichols (31), gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen.

Få dager etter at graviditeten ble kjent fødte Nichols en sønn og gjorde dermed 30-åringen til far for tredje gang. I tillegg til den nyfødte gutten har han også datteren True (3) med Khloé Kardashian, samt sønnen Prince (4) med Jordan Craig (30).

I et intervju med magasinet Variety, i forbindelse med familiens nye Hulu show «The Kardashians», avslørte realitystjernen at utroskapen vil bli et tema i TV-serien - til tross for at hun selv gjerne skulle droppet det.

- Jeg kunne ønske jeg aldri måtte snakke om det for det er ikke en gøy ting å snakke om. Men det er en del av reisen i livet mitt, så vi vil se det på showet, fortalte hun sist måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer