Khloé Kardashian:

- Jeg synes han er fantastisk

Til tross for all smerten eksen har påført henne, så snakker hun fremdeles varmt om ham.

VAR UTRO: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har en datter sammen. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB
VAR UTRO: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har en datter sammen. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer
Publisert

Det hersker liten tvil om at forholdet mellom Khloé Kardashian (37) og av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (30), har vært av det turbulente slaget.

Allerede da Kardashian gikk gravid med NBA-proffens barn i 2018, dukket det opp en videosnutt av ham på byen med en ukjent brunette.

Deretter ballet det på seg med nye utroskapsanklager som resulterte i en rekke offentlige ydmykelser for Kardashian.

- Ikke gøy å snakke om

I desember i fjor ble det også kjent at Thompson hadde gjort den personlige treneren, Maralee Nichols (31), gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Få dager etter at graviditeten ble kjent fødte Nichols en sønn og gjorde dermed 30-åringen til far for tredje gang. I tillegg til den nyfødte gutten har han også datteren True (3) med Khloé Kardashian, samt sønnen Prince (4) med Jordan Craig (30).

I et intervju med magasinet Variety, i forbindelse med familiens nye Hulu show «The Kardashians», avslørte realitystjernen at utroskapen vil bli et tema i TV-serien - til tross for at hun selv gjerne skulle droppet det.

- Jeg kunne ønske jeg aldri måtte snakke om det for det er ikke en gøy ting å snakke om. Men det er en del av reisen i livet mitt, så vi vil se det på showet, fortalte hun sist måned.

Følte seg trygg

Nå reflekterer Khloé ytterligere om livet med Tristan.

- Jeg synes fremdeles han er en fantastisk fyr og en fantastisk far. Han er bare ikke den rette for meg, forteller hun i en ABC News Special, ifølge E! News, og fortsetter:

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Jeg følte meg utrolig trygg og bra med Tristan i begynnelsen. Jeg husker at da han var utro mot meg like før fødselen, så klarte jeg fremdeles å ha ham til stede mens jeg fødte.

TV-profilen innser at dette kan virke rart for utenforstående.

- Ja, det så kanskje merkelig ut for alle andre, men når datteren min ser hjemmevideoene våre, så skal de være så ekte og perfekte som jeg hadde mulighet til å lage dem, forklarer hun, ifølge nettstedet.

I juni i fjor gjorde Khloé det slutt med Tristan for siste gang. Bruddet kom kort tid etter at han ble anklaget for å ha hatt sex med modellen Sydney Chase (23), ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Visste at du var den rette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer