TABBET SEG UT: Marita Wennevold Hollen hadde ingen anelse om at «sølevannet» hun nettopp helte ut av en kasserolle, var fiskekraften Morten Heggdal hadde jobbet iherdig med. Foto: TV 2
TABBET SEG UT: Marita Wennevold Hollen hadde ingen anelse om at «sølevannet» hun nettopp helte ut av en kasserolle, var fiskekraften Morten Heggdal hadde jobbet iherdig med. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg synes dette er helt grusomt

Marita-tabbe skaper alvorlige gnisninger på «Farmen»-gården.

SEOGHØR.NO: I mandagens «Farmen»-premiere ble det klart at Frode Fagermo (40) ble høstens første storbonde i TV 2s populære realityprogram. Tirsdag skal han velge årets første førstkjempe.

Men det er ikke bare førstekjempevalget det snakkes om på Berli gård i Aust-Agder. Tirsdag oppstår de første gnisningen i den 14-personers store gjengen. Mest dramatisk blir det når Marita Wennevold Hollen (50) misforstår, og heller ut kasserollen med fiskekraft som Morten Heggdal (44) har jobbet med i lang tid.

- Faen i h... Det er jo det vi skal koke suppe på, sier storbonden Frode i programmet, før en spak Marita gjør det hun kan for å unnskylde tabben.

KJEMPER HARDT: Marita Wennevold Hollen er en av 14 deltagere i høstens «Farmen» på TV 2.
KJEMPER HARDT: Marita Wennevold Hollen er en av 14 deltagere i høstens «Farmen» på TV 2. Vis mer

- Jeg gjorde det jo ikke med vilje. Jeg hadde det ikke i hodet mitt engang, at dette kunne være fiskekraft. Det sto på bordet og så ut som sølevann. Jeg vet ikke hva godt jeg kan gjøre, sier den fortvilte 50-åringen.

Fortvilet, det er også mannen som hadde brukt dyrebar tid på å lage kraften.

- Jeg er bare fortvilet. Det må være lov å være litt fortvilet også, sier Morten.

Litt senere sitter Marita ved siden av «Farmen»-konkurrent Anne Beate Rye Teigen (45). Der legger hun ikke skjul på at hendelsen plager henne.

- Jeg synes dette er helt grusomt, medgir hun overfor Anne Beate.

Da Se og Hør møtte alle deltagerne dagen før de skulle inn på «Farmen»-gården, erkjente Marita at hun var forberedt på at det kunne oppstå konflikter med andre deltagere under oppholdet på gården.

- Jeg vil anta at konflikter vil dukke opp, og jeg er forberedt på å se dem fra forskjellige vinkler. Jeg vil nok analysere om feilen ligger hos meg eller hos andre før jeg foretar meg noe. Om nødvendig vil jeg konferere med andre. Jeg vil være ydmyk, men jeg vil ikke la meg kue. Til det er jeg alt for bestemt, uttalte hun til Se og Hør da.

- Jeg påtar meg selvfølgelig skylden. Hvis da skylden er min, fortalte hun.

Også i år har «Farmen» fått en pangstart. Mandagens premiere ble nemlig sett av hele 732.000 seere, noe er en ørliten nedgang fra fjoråret - men fortsatt knallsterkt.

LES OGSÅ: - Ikke fremmed for en «Farmen»-romanse