TØFT: I mandagens episode må kjendisene i «71 grader nord» gå en tøff rute over Folgefonna med stigning på 1600 meter.  Foto: TVNorge
TØFT: I mandagens episode må kjendisene i «71 grader nord» gå en tøff rute over Folgefonna med stigning på 1600 meter. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg synes det viser styrke

Tommy Steine er ikke redd for at «71 grader nord»-knekken skal påvirke hans rykte.

SEHER.NO:  I andre episode av kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge kunne forskrekkede tv-seere vitne at komiker Tommy Steine (40) fikk et panikkanfall da deltagerne skulle klatre 400 meter opp en kjempebratt fjellvegg.

Helt paralysert klamret Steine seg fast i tauet og lå stille i frykt for å falle.

Det hele endte tilslutt med at komikeren måtte få hjelp av sikkerhetsansvarlig Jan Fasting for å komme seg ned fra fjellsiden.

Også i mandagens episode av realitykonkurransen får 40-åringen en liten knekk under en av øvelsene. Denne gangen av ren og skjær utmattelse, når deltagerne må gå en tøff rute over Folgefonna med stigning på hele 1600 meter.

Allerede før deltagerne har begynt på oppgaven, innrømmer komikeren, som gikk ned ni kilo under innspillingen, at det kommer til å bli tøft. Særlig siden han ikke er spesielt glad i bratte fjell.

- Dette er et helt sjukt oppdrag vi har fått. Dette blir et blodslit, sier han.

Overfor Seher.no innrømmer Steine at «71 grader nord» er noe av det tøffeste han noensinne har gjort, og at det var langt hardere enn han hadde trodd.

- Jeg ble jo lovet på forhånd at det ikke skulle bli som det vanlige «71 grader nord»-programmet, for det hadde bare blitt for tøft. Men det var omtrent 100 ganger tøffere enn jeg hadde trodd, sier han.

Selv om han har gått på noen smeller i de siste episodene, er ikke komikeren redd for at det skal sette han i dårlig lys, eller at folk vil tenke på han som «svak».

- Nei, tvert imot egentlig. Jeg er bare ærlig jeg. Når jeg er sliten, så er jeg sliten, og sånn er det bare. Det tøffeste for meg sånn rent psykisk var nok da vi skulle klatre den fjellveggen, men fysisk er det det vi må gjennom i mandagens episode som var hardest, sier han.

Mandag er det også duket for en knallhard duell, hvor en av deltagerne tilslutt må forlate gjengen.

Se kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge mandag klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Gikk ned ni kilo på tv