- Jeg synes det var unødvendig

«Jakten»-bonden var nesten sikker på at hun var med videre. Så kom sjokkbeskjeden.

BLE SKUFFET: - I forkant av brevutdelingen kom produksjonslederen og fortalte meg og Bente at bare en av oss ville gå videre. Han sa at han bare ville si ifra på forhånd slik at vi ikke skulle bli så skuffet, forteller Wenche Fremo (til venstre), som  Foto: TV 2
BLE SKUFFET: - I forkant av brevutdelingen kom produksjonslederen og fortalte meg og Bente at bare en av oss ville gå videre. Han sa at han bare ville si ifra på forhånd slik at vi ikke skulle bli så skuffet, forteller Wenche Fremo (til venstre), som Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag var det premiere på høstens «Jakten på kjærligheten» på TV 2, der seks bønder skulle bli til fire som vil bli fulgt på TV utover høsten.

Til slutt ble det klart at det er Linda Bjørnes, Svein Bøylestad, Bente Fremo og Roar Husetuft TV-seerne nå får muligheten til å bli enda bedre kjent med i løpet av de neste ukene og månedene.

Dermed er det over og ut for Wenche Fremo (31), som er søsteren til Bente, som derimot gikk videre i programmet.

- Jeg var skuffet i starten, det var jeg. Ikke minst var jeg overrasket. I forkant av brevutdelingen kom produksjonslederen og fortalte meg og Bente at bare en av oss ville gå videre. Han sa at han bare ville si ifra på forhånd slik at vi ikke skulle bli så skuffet. Etterpå fikk jeg brevene mine først, før søsteren min, forteller Wenche Fremo til Seher.no.

Det faktum at hun ble tildelt sine brev før sin noe yngre søster, gjorde at Wenche var ganske sikker på at hun skulle få være med videre i programmet. Men så kom den sjokkerende meldingen om at Bente heller var videre.

- Jeg trodde at det var jeg som skulle gå videre og at hun skulle gå ut. De klarte å lure oss der, innrømmer 31-åringen, som likevel ikke er bitter av den grunn.

- Etter å ha fått hentet meg inn var det egentlig greit, det er faktisk godt at det er over. Hvis en av oss skulle gått videre, hadde jeg uansett håpet at den personen ble Bente. Hun trenger det mer enn meg. Selv har jeg en sønn fra før, mens hun ønsker å etablere familie og slikt.

- Tror du det var planlagt fra TV 2 og produksjonsselskapets side å lure dere?


- Det vil jeg ikke legge meg borti, men jeg synes det var unødvendig. Uansett, jeg tror nok det var tilfeldig og ikke planlagt, sier hun til Seher.no.

Etter nedturen fikk imidlertid Wenche en opptur - nemlig da hun fikk være med å lese brevene til sin kjære søster.

- Jeg så jo på henne at hun var veldig glad etter at hun fikk brevene. Og det var artig å lese brevene hun hadde fått, understreker hun.

«Jakten på kjærligheten»-deltageren, som ikke ønsker å røpe om hun har funnet noen interessante i brevbunken hun fikk, oppfordrer nå menn rundt om i landet til å ta kontakt.

- Dette er som en stor kontaktannonse for meg, og jeg vil bli oppsøkt av dem som har «guts» nok til å ta kontakt. Jeg er åpen for å date og vil møte folk - man vet ingenting før man har møtt en person. Jeg vil ha så mange dater som trengs, sier hun lattermildt til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får frierbrev fra gifte menn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer